- 4 May 2018
- 962
- 622
İnceleme yapıyorumda nasıl yapalım canlıdanmı gidelim akşama dünki gibi kombin yapalımmı yine karar verelimdeTa
Tamam geldim ben var mı kafanızda bir sey
İnceleme yapıyorumda nasıl yapalım canlıdanmı gidelim akşama dünki gibi kombin yapalımmı yine karar verelimdeTa
hazirlik maclarindan baska mac yok su an sen bulursun ;)Ta
Canlı olsun aksama daha varİnceleme yapıyorumda nasıl yapalım canlıdanmı gidelim akşama dünki gibi kombin yapalımmı yine karar verelimde
Neman Macı sıradaki gol ev 200 misli dusunuyorumhazirlik maclarindan baska mac yok su an sen bulursun ;)
Risk alma bence deplasmanda iyi evde iyi lakin bellide olmaz açıkcası içine siniyosa oyna amaNeman Macı sıradaki gol ev 200 misli dusunuyorum
hazirlik maci icin fazla olmazmi siradaki gol oranida iyi ama cok guveniosan girelimmi @DeligönlümNeman Macı sıradaki gol ev 200 misli dusunuyorum
Aynen dedin gibi yapalımCanlı olsun aksama daha var
Aldinmi :)Neman Macı sıradaki gol ev 200 misli dusunuyorum
@Cesur87 ben pas geçiyorum o maçı aldım ya ondan para site sorun yapmasın belli olmaz cekimde capraza sokmayım yüksek mislidehazirlik maci icin fazla olmazmi siradaki gol oranida iyi ama cok guveniosan girelimmi @Deligönlüm
Sunum turkcesini yaz
Yok bekliyorum dahaAldinmi :)
ama biz ilk yari gol aldik ornek veriyorum ayni maca ikinci yarida gole alsan sorun cikaran siteler oluyormu alt ust ayni maca olsa tamamda boyle yapan siteler varsa dikkatli olalim bizde ?@Cesur87 ben pas geçiyorum o maçı aldım ya ondan para site sorun yapmasın belli olmaz cekimde capraza sokmayım yüksek mislide
Tamam bekliyelim o zaman bulursunuz daha guzel maclar :)Yok bekliyorum daha
ohhh be iyiki almamissin 4.0 oldu :)Yok bekliyorum daha
Alsaydım kg alacaktım 2.2 oranı vardı ama almıcsm :)ohhh be iyiki almamissin 4.0 oldu :)