- 2 Ara 2018
- 35,067
- 18,933
kasa 300 u geciodu :(Cok pisman oldum 3.5 almadım diye
kasa 300 u geciodu :(Cok pisman oldum 3.5 almadım diye
Sorma ya bu macında rahat 1.5 olması lazım ama anlamadımkasa 300 u geciodu :(
Nasıl 100 farklı kisiyi papara gönderirsin abi sen nasıl Bi manyaksın :)
Aynen ya ayda 100 islem hakki varmis peki demiyolarmi kac gun daha boyle surucekEkli dosyayı görüntüle 8600
Hosgeldin bonuslarindan. Kendi sitelerime parcaparca yatirim cokdu 1 haftadir bu sikintiyi cekuyorum :) ustune bide 3.5 kesinti basladi
3.5 kesinti olayına cabuk giriyorum o yuzden sabah havale yaptım yazık ya her cekim 50-60gidiyprEkli dosyayı görüntüle 8600
Hosgeldin bonuslarindan. Kendi sitelerime parcaparca yatirim cokdu 1 haftadir bu sikintiyi cekuyorum :) ustune bide 3.5 kesinti basladi
55 gibi kilitlendi dedim tamam da sonrası Hic bisi yok75 e kadar 1 gol olsaydi umut olurdu
Papara cekimde kullanmayın yatırımda kullanın dün tartıştım müşteri hizmetleri3.5 kesinti olayına cabuk giriyorum o yuzden sabah havale yaptım yazık ya her cekim 50-60gidiypr
cok duuruo oyun hep faul kartlar 3.355 gibi kilitlendi dedim tamam da sonrası Hic bisi yok
Bahsimiz kazanmıştır arkadaşlar 0-1 depgollll @Deligönlüm tebrikler hocam ;)
Neye oynadı kigollll @Deligönlüm tebrikler hocam ;)
ilk aklindan geleni ilk yari alsak bunlarada yetisirmissin55 gibi kilitlendi dedim tamam da sonrası Hic bisi yok
Kanka o maçta bişiler dönüyo banlengş tek gol olabilirde olmayabilirde atak yok düzgüncok duuruo oyun hep faul kartlar 3.3
vitkovice ilk yari 0.5 ustNeye oynadı ki
@emana22 buna oynamıştım kardrşBuna girdim arkadaşlar
sorma kurudular umutlandiricak golde gelmioHer yerde gol yagdı biz burada per perisan :)