simdi baslamis 1.5 ustu 1.60 fazla iddali hocam iyiki az garantiye kacin dedikbarracas central 3,5 üst
Siz garanti oynayın . Bakalım tutturabiiyormuyum diye test ediyorum kendimisimdi baslamis 1.5 ustu 1.60 fazla iddali hocam iyiki az garantiye kacin dedik
Roling verirlerse hazirlik bunlar demi ilk mactan hedefeSiz garanti oynayın . Bakalım tutturabiiyormuyum diye test ediyorum kendimi
Hazırlık :) Emrah aldımı macRoling verirlerse hazirlik bunlar demi ilk mactan hedefe
Yok alirken gol oldu sonra yine alicakti yine gol oldu takipte simdiHazırlık :) Emrah aldımı mac
hayirli geceler olsunYeni #344
Fjonur 2.5 ust oldu simdik gol oldu neyse iyi geceler size
Yok ali abi kararsızım diye bekleme kararı aldım yarın buyuk ihtimal oynarız bu sayfada eskidi ya yarın bi konu acayım oraya gelin :)Hazırlık :) Emrah aldımı mac
Kanka yine bombalıyorsun kasa olmus coni moni ne 0 Mac veriyorsun :)R. Madrid maci 0 biter
Aynen öyle bu Mac ust olmaz cesur iyi oldu paramız cebimiz de kaldı :) bazen uzulmek ileri ki saatler de sevinmek olabiliyor :)juve ilk yari 0.0 ust olmasa bari vardir bi hayir dedik kalsin oyle :)
Kaldi 3 o zaman :)@Cesur87 barracas goll
Aynen valla iyi oldu bosver icine sinmemisti zaten yoksa yine oynardin yarin devam edersin ;)Aynen öyle bu Mac ust olmaz cesur iyi oldu paramız cebimiz de kaldı :) bazen uzulmek ileri ki saatler de sevinmek olabiliyor :)
dk 40 2-1Baracas maci ust bile olacagini dusunmuyorum