- 13 Kas 2018
- 19,943
- 26,411
Kaldım böyle ya yine almıcam dedim aldım bonus cevrşm yok oran sartı var 400 tl 2 oran basmam lazımcevirim filan olayi varmi aldinmi bonus ona yoksa saglamda git 300.400 bugunluk kar yapsansa yeter
Kaldım böyle ya yine almıcam dedim aldım bonus cevrşm yok oran sartı var 400 tl 2 oran basmam lazımcevirim filan olayi varmi aldinmi bonus ona yoksa saglamda git 300.400 bugunluk kar yapsansa yeter
inter macina guveniyosan su realin kadrolari filan inceliyip onami baksak 2.50 filan oran oluyo bakalim kadrolaraKaldım böyle ya yine almıcam dedim aldım bonus cevrşm yok oran sartı var 400 tl 2 oran basmam lazım
Lazio ilk yarı gol atar oran cok iyi atar sanki yaLazi ve girona gol atara oyna kaybet
Cesur orana takılmak istemiyorum para yukselirss sallarız olmadı 2 orana 400 yeter ki kasa yukselsinbale isco asensio bide kaleci yedek
iyi yapmissin trt spordaymis bak duruma gore alirsin bendr izliyimAynen öyle suan inter macını actım Bi baslasın bakalım
2 oldu taa saat 5 te bildirime aldim oynamissindir diye :(Koln oran baya yukseldi ust alabilirim bunla ne diyosunuz
hedef filan yok ya bir iki mac lazim bulten kisitli guvenip basilamiyo maclaraKasa kacla basladiniz hedef kac ve su an kasa nedir beyler cozemedim :)