- 13 Kas 2018
- 19,943
- 26,411
Sen bi dur allasen :)wormatio worms dk 60 2-2
Sen bi dur allasen :)wormatio worms dk 60 2-2
onumu alicaktin dk 26 2.1 macUlan lamia attı puh
Zahmet edip bakın dedigim 2 mactan biriydi :)onumu alicaktin dk 26 2.1 mac
Bol sanslar olsun :)Kombin yaptım beyler @emana22 böyle oynarsın kardeş canlıdan bir maç ekledim sen ekleme yapma ama
brezilya ev saybi ilkyarı atar diyorum
elsavador ligide 2,5 üst banko gibi
real betiş 1,5 üstü yapmaz ise kumda oynasın Ekli dosyayı görüntüle 8682
Yunanlara hic bakmadim ben ya hic oynamadigik icin :)Zahmet edip bakın dedigim 2 mactan biriydi :)
Bol sans @Deligönlüm ama bize böyle dha banko lazım hata sansı olmayanKombin yaptım beyler @emana22 böyle oynarsın kardeş canlıdan bir maç ekledim sen ekleme yapma ama
Sanki Paraguaya cok oynuyordun da o gun verdin :)Yunanlara hic bakmadim ben ya hic oynamadigik icin :)
oynuyorum ya genelde gece bultende onlar oluyo ya varsa kesin aliyorum bildigimden degil istatislik mac skorlarina gore iste :)Sanki Paraguaya cok oynuyordun da o gun verdin :)
oynuyan bussuru mac var oynamaya korkar olduk 2 gun olanlardan sonra :)Bol sans @Deligönlüm ama bize böyle dha banko lazım hata sansı olmayan
3-2Sen bi dur allasen :)
O Mac da ust olur İtalya kupası Diger kuapalr gibi degil takımlar Önem veriyor Hic finalinde supriz takım gordun mu? 10 senedir gormedimdusen oranlara bile bakiyorum bugun senin icin atalantanin oraninda yuzde 33 dusus var 5.25 lerden 3.60 lara dusmus :)
Hakkatten bak bunu iyi dusundun atalantada korkmadan oynuyan takim gecen haftaki roma maci mesela 3.3O Mac da ust olur İtalya kupası Diger kuapalr gibi degil takımlar Önem veriyor Hic finalinde supriz takım gordun mu? 10 senedir gormedim
O maca ust vermistim ne mactı be her atak gol pozisyonu o atalanta da gerixrkalı Bi forvet vardı ilicic ilk yarı 4 tane net kscırmıstıHakkatten bak bunu iyi dusundun atalantada korkmadan oynuyan takim gecen haftaki roma maci mesela 3.3
Baya saglam atak oynuyo kendi sahasinda juveye karsilik verirse rahat uste gider ilk maci bunumu koysanO maca ust vermistim ne mactı be her atak gol pozisyonu o atalanta da gerixrkalı Bi forvet vardı ilicic ilk yarı 4 tane net kscırmıstı
Valla guzel Mac bide barca 3.5 ust koysak cıkarız isin icinden ama su kuponu Bi bekleyelim ins guzel seyler olur 15 dakka kaldı baslamasınaBaya saglam atak oynuyo kendi sahasinda juveye karsilik verirse rahat uste gider ilk maci bunumu koysan
Aynen asiri formda bir paok ve aek var rahat rahat takip ettirirler umarimValla guzel Mac bide barca 3.5 ust koysak cıkarız isin icinden ama su kuponu Bi bekleyelim ins guzel seyler olur 15 dakka kaldı baslamasına
bengalaru gol 1.1Kombin yaptım beyler @emana22 böyle oynarsın kardeş canlıdan bir maç ekledim sen ekleme yapma ama