- 13 Kas 2018
- 19,943
- 26,411
Koparttılar bizi bana kaybedenler kulubu adı altında sayfa verirmisin @Cesur87 da yanımda yancı olsun :)@DedeKopmuş millet, Şansınız bol olsun:)
Koparttılar bizi bana kaybedenler kulubu adı altında sayfa verirmisin @Cesur87 da yanımda yancı olsun :)@DedeKopmuş millet, Şansınız bol olsun:)
Son kursun olmasa beni biliyorsun Hic bir zMN tetik cekmek ten cekinmem :)kardesim zahmet degil bakiozda soylemeye cekio insan stresli oluyo sonra
Dede ne anlar ya o sermaye verip bacak bacak ustune atanlardan o sermaye versin :)
Aksama son kursun kombine dusunuyoruz gel beyin fırtınası yapakKonuyu kaçırdım akşama kombin yapalımda
Şu canlıdaki maç sonuçlansında bir beyler
:) @Deligönlüm geldi bakalim onun fikirleri hangi yonde aksam icin ben 1.5 lerden kastim garanti olsun diye ama dun gilingham macini cimbizla sectigim icin 1.5 bile garanti olmuyoDede ne anlar ya o sermaye verip bacak bacak ustune atanlardan o sermaye versin :)
Aynen ince eleyip sık dokuma yaparızAksama son kursun kombine dusunuyoruz gel beyin fırtınası yapak
Yok ben o zpkkayı Bi defa yedim artık kombine geldiğinde hemen cekim yapıcam :)geceyede bolivya maclari var aslinda su kombineyi atlatsak canlidan ordan yurursun @emana22
Genk 1.5 ust juve. 1. 5 ust cheseal 1.5 ust barca ms 1 ne diyorsunuzAynen ince eleyip sık dokuma yaparız
Oynasak 1.0 biterdi :)wormatio worms 2-0 @emana22
mesela su kupon tamam cepte gibi duruyo ama iste amalari oluyo bu oyunun :) saglam.olmusGenk 1.5 ust juve. 1. 5 ust cheseal 1.5 ust barca ms 1 ne diyorsunuz
Nyese olmadı Bi bekleyelim obur kuponun ikibiyeti ne olacak olmadı hamburg 1 barca 1 bç tane de banko yapar girerizmesela su kupon tamam cepte gibi duruyo ama iste amalari oluyo bu oyunun :) saglam.olmus
tamam hamburg cok iyi duruyo bakalim su 18.15 teki paokla aek yi atlatalim o zaman onceNyese olmadı Bi bekleyelim obur kuponun ikibiyeti ne olacak olmadı hamburg 1 barca 1 bç tane de banko yapar gireriz