Kendi telefonumda yok şifre yazıp giriyorumSms onayı yokmuydu @sait212
En son qr kod ile para yatırdın mıKendi telefonumda yok şifre yazıp giriyorum
pc den giriş yaptıgımda sadece sms geliyor .
Çekim yaptımEn son qr kod ile para yatırdın mı
mobilde bütün smsler kapalı . sadece pc üzerinden girişler ve transferlede sms onayı var .Ben bankama girerken ayri sms geliyor havale, eft yaparken ayrı sms geliyor senin nasil oluyorda sms olmadan işlem yapılıyor
Banka iade talebi oluşturuyor . [ Ama karşı taraf göndermesse yapıcak birşey yok ] aldığım cevap buSait geçmiş olsun öncelikle. Art niyet yoksa yani şüpheli bir işlem banka tarafından karşı taraf ile iletişim kurulabilir. Ben de 1000 TL yanlışlıkla havale yapmıştım karşı tarafa ulaştı banka sağolsun insaflı birisi çıktı gönderdi. Onun dışında sen ulaşabilirsen ki ne kadar kolay bu malumun şikayet ederim gibisinden korkutabilirsin ama düz bi şekilde savcılığa direk gidersen çok da bi netice alamazsın diye düşünüyorum
onaylı telefon harici yapıcagın girişlerde şifre ve sms istiyor .otomatik giriyormuş şuan başka telefondan denense çepşifre ister değilmi bilgisi olan varmı acaba?
Onun bok yemesidğr bu iş yoksa kolay kolay olmaz böyle bişeyÇekim yaptım
Hesabı komple kapattımBankandan para qr ile cekilio oda sifreyi girersen ya parayi nasil giripte atiyor
Her qr kod yapinca aga degis @sait212 banka sifreni
Hay allah belalarini versin kim bu yapan yaHesabı komple kapattım
yok daha neler aqO da bişeymi amk ben denizbank müşterisiydim. Bi ara 25k para çektim holiganbetten atm kartsız işlem hepsi denizbanka. Hesaba bloke koydular kardeş dediler hayırdır son 5 günde hesabına 25k para girdi bi kontrol edelim vs. Şubeye gittim araştıraz ondan sonra açılacsk hesabın demezmi kavga ettim 5 dk sonra müşteri temsilcisi aradı bankanın önündeydim. Hesabın blokesi kalktığını söyledi hemen 5kyı çekip kartı kırıp attım. Sonra Fastpay hesabım kapatıldı. Hiiiç üstelemedim. 4 5 gün sonra hesabımda para varmı diye baktım internet şubesi kapanmış. Aradım denizbankı neden kapattınız vs. Kadın dediki siz bizi arayıp bütün hesapları kapattınız dedim ben öyle bişey yapmadım. Ses kaydı istiyorum dedim böyle söylediğime dair. Göndermediler. Sonra mail geldi bankamız sizinle çalışmak istemiyor isterseniz savcılığa gidebilirsiniz diye. Yani kendileri çalıp kendileri oynadı
Anlattığım herşeyi birebir yaşadım amk 1 tane abartılmış şey yok hepsi doğru mail duruyordu da sildim geçenlerde kompleyok daha neler aq