Estagfurullah kardeşim,,Bilgi için teşekkürler abi .
elimde sadece banka dekontu var . başka ne türlü delil sunabilirimki.Savcıya ne delil sunacaksin elinde bir belge yok o bankaya doncek yazı yazacak oda gönlü isterse tabi ki banka bize başvuru yok. Şüpheli işlem diye cevap verdi mi dosya kapanır gider
O normal bir işlem mis gibi yapıyor sen git şubeye güzel bir dilekçe ver dilekçede aldıklarına dair dilekçemi evrak işteİade talebini istedim bankadaki kadın ben yine oluşturayım dedi ama bi sonuç alamassın bizim sorumluluğumzda olan birşey değil karşı taraf iadesini gerçekleştirmediği sürece sonuç alamassınız diyor
Su içtimde zaten . bu işi yapan yavşağı bulma peşindeyimSait abi sana dost olarak acı konuşacağım...bu 400 e bir şu iç.. bundan sonrada nu tür işlemleri sms onayını yap..
abi wp baksana biO normal bir işlem mis gibi yapıyor sen git şubeye güzel bir dilekçe ver dilekçede aldıklarına dair dilekçemi evrak işte
Kardeşim geçmiş olsun, bankadan giden kişinin iletişim bilgileri vardir. Rica edersen ya onlar ulaşır yada seni gorusturur.Su içtimde zaten . bu işi yapan yavşağı bulma peşindeyim
Eyvallah abi saolasın .Banka hesap bilgileri bende mevcut ama kişisel bilgilerini paylaşmıyorlar güvenlik sebebi dolayısı ile . saçma sapan kanun kurallar aqKardeşim geçmiş olsun, bankadan giden kişinin iletişim bilgileri vardir. Rica edersen ya onlar ulaşır yada seni gorusturur.
Paranın iadesi için siz ulaşın kendisine desene kardeşim en azından paranı kurtarEyvallah abi saolasın .Banka hesap bilgileri bende mevcut ama kişisel bilgilerini paylaşmıyorlar güvenlik sebebi dolayısı ile . saçma sapan kanun kurallar aq
bankanın söylediği bankamız tarafından oluşan bir sorun yoktur kendi hesabınızın güvenliği sizin elinizdedir.gecmis olsun sait.bankayla gorustuysen niye o giden hesaba bloke koymayip iade yapmio onu anlamadim.
giden para umrumda değil vallahi kim tarafından yapılmış o önemliGeçmiş olsun sait bu işin peşinde git ha hak yedin ha hakını savunmadın hiç bir fark yok sen hakını savun sen para olarak bakma olaya çünkü para olarak baksan 400tl için uğraşmazsın
Savciliga gitsen felan aslinda kime ne gitti adresine kadar ogrenirsin bunu bankada bilirde demezgiden para umrumda değil vallahi kim tarafından yapılmış o önemli