Denizbank hesabımdan tanımadığım birine dün gece 400 TLNereden nasıl yapılmış hangi banka ve miktarı tanımadığın birine mi yapılmış soyle yapman gereken anlatayım
:/Havalenin dönüşü olmaz, geçmiş olsun.
Tek dönüş şartı alan kişinin geri gönderme ihtimali.
İnternet bankacılığından mi gonderilmis ki böyle ise geri Alman çok zor. Kimse senin internet bankacılığına vs girebilir bunun için uzağa gitmen gerek yokDenizbank hesabımdan tanımadığım birine dün gece 400 TL
İşlem internet bankacılığından yapılmış gözüküyor. Peki savcılığa suç duyurusunda bulunsam karşı tarafı bulabilirmiyim yada ne bilim cezası cartı curtu yokmu bu işin aq :Sİnternet bankacılığından mi gonderilmis ki böyle ise geri Alman çok zor. Kimse senin internet bankacılığına vs girebilir bunun için uzağa gitmen gerek yok
İşlem internet bankacılığından yapılmış gözüküyor. Peki savcılığa suç duyurusunda bulunsam karşı tarafı bulabilirmiyim yada ne bilim cezası cartı curtu yokmu bu işin aq :S
Anlamadığım olay o zaten abi bankaya soruyorum internet bankacılığından işlem yapıldığını söylüyor . kart üzerinden bi alışveriş olsa aklım alıcakta şuan ben bile tıkanmış durumdayım . savcılığa gitsem acaba bi çözüm olurmu ? manisa salihlide birinin adına gönderilmiş gözüküyorKardeşim geçmiş olsun :(
İnternet bankacılığından , işlem yapmak için SMS şifresi ile giriş sağlanması gerek miyor mu?
İade talebini istedim bankadaki kadın ben yine oluşturayım dedi ama bi sonuç alamassın bizim sorumluluğumzda olan birşey değil karşı taraf iadesini gerçekleştirmediği sürece sonuç alamassınız diyorİnternet bankaciligina telefonuna şifre gelmeden girilmesi imkansız. Telefonun hacklendi ise evet savcılığı suç duyurusunda bulunabilirsin. Onunda suç duyurusunda bulunsan bile pek bişey çıkacağını sanmıyorum. Bankayı arayıp işlemin tarafından yapılmadığını ve iadesini talep et. Belki dönüş yapılır ama sanmıyorum. Banka bu şekilde sorumluluk almaz.
Git kardeşim, suç duyurusunda bulun,,Anlamadığım olay o zaten abi bankaya soruyorum internet bankacılığından işlem yapıldığını söylüyor . kart üzerinden bi alışveriş olsa aklım alıcakta şuan ben bile tıkanmış durumdayım . savcılığa gitsem acaba bi çözüm olurmu ? manisa salihlide birinin adına gönderilmiş gözüküyor
Maalesef aynen oyle yalnız mobil uygulamadan mi yapılmış ?öyle ise savcılığa gitmende bişey değiştirmez. Yakınından biri yapmıştır benceİade talebini istedim bankadaki kadın ben yine oluşturayım dedi ama bi sonuç alamassın bizim sorumluluğumzda olan birşey değil karşı taraf iadesini gerçekleştirmediği sürece sonuç alamassınız diyor
hesabı kapattırdım zaten .Bankacı tanıdığın varsa o kişiye ulaşmaya çalış ve o hesabını kapat yeni hesap aç aynı hesabı kullanma
Bilgi için teşekkürler abi .Git kardeşim, suç duyurusunda bulun,,
Olay aydınlanır,, Sonuçta 3 D güvenlik şifresine rağmen, birisi havale yapabiliyorsa ,sorumluluk önce Bankadadır,, Hem suç duyurusunda bulun, hem de bulunduğun yerdeki Tüketici Hakem Heyetine , mağduriyetinden dolayı , başvuruda bulun, bu haliyle magduriyet ilgili bankanın güvenlik zaafından kaynaklanmıştır,,
Vay aq bu nasıl bi açıktır ya .sBak şimdi güzel kardeşim garanti Denizbank ve akbak bu tür işlemler sürekli oluyor gidip Denizbank bu konu ile ilgili basvuruda bulunacaksin