ona bir çözüm var mı bilmiyorum ama @Colonel modum çözümü var mıLeave chat room / /
ona bir çözüm var mı bilmiyorum ama @Colonel modum çözümü var mıLeave chat room / /
bi kere ben de aynı hataya düştüm tamirci çağırdım o yapmıştıBen akşam ayarları kurcalarken chatten çıktım. Nasıl giricem geri
belki gayri meşru çocuğu var olamaz mı :)Neyseki var geldide kandiramiolar artik sizi :)
Ekli dosyayı görüntüle 89307
Oda olabilir macta atamadigi gollleri ozel hayatta atiodur :)belki gayri meşru çocuğu var olamaz mı :)
:) :) :) :) :) çok güldüm ya buna
Sıvışıyor galiba sütün içinde.:) :) :) :) :) çok güldüm ya buna
Ulan ahaha bizim ülke böyle işte ne yapsan özgür olduğunu anlamıyorlar illa kule taksrsan karı sin saç boyatinca ibne kas aldirinca da aynı sekil
gece dışarda kadın görürsü " or... herhalde " adam kılsızsa yumuşak direk teşhis ediyor bizim milletUlan ahaha bizim ülke böyle işte ne yapsan özgür olduğunu anlamıyorlar illa kule taksrsan karı sin saç boyatinca ibne kas aldirinca da aynı sekil
Aynen öyle saçımı boyattım gri umut diceksin artık ?gece dışarda kadın görürsü " or... herhalde " adam kılsızsa yumuşak direk teşhis ediyor bizim millet