- 6 Kas 2018
- 10,087
- 7,085
merhaba kardaş hoşgeldin . .merhaba yarenler merhaba felaket arkadaşlarım.
merhaba kardaş hoşgeldin . .merhaba yarenler merhaba felaket arkadaşlarım.
sana yardımcı olmak için bende chat ayarlarında bir şeyi seçtim çıktım bende yanlışlıkla şimdiBen akşam ayarları kurcalarken chatten çıktım. Nasıl giricem geri
Geceden beri bembeyaz sayfaya bakıyorum. Girilmiyor hiçbir türlüsana yardımcı olmak için bende chat ayarlarında bir şeyi seçtim çıktım bende yanlışlıkla şimdi
gitti valla nasıl geri gelcekGeceden beri bembeyaz sayfaya bakıyorum. Girilmiyor hiçbir türlü
Olmuyor :( / /!) (. ). = =. % =-=(=-0-+/=-%/%-=-0@JusticeXx ben buldum bak agronbet reklamı varya onun altında kalıyor oraya tıkla
chat ayarlarında ingilizce tuşlara basmadın mı orda seçenekler var onları mı kurcaladınOlmuyor :( / /!) (. ). = =. % =-=(=-0-+/=-%/%-=-0
Chati nasil kaybedionuz onun ayaridami varchat ayarlarında ingilizce tuşlara basmadın mı orda seçenekler var onları mı kurcaladın
aynen abi var ayarlar kısmı renk ayarlama kısmında falan ingilizce yazan şeyler var justice yazınca bende deniyim dedim benim gitti ama geri getirdim benChati nasil kaybedionuz onun ayaridami var
Arada bende su noktalama yerlerine basiom hic kurcalamiyak o zaman elimizde kalmasin :)aynen abi var ayarlar kısmı renk ayarlama kısmında falan ingilizce yazan şeyler var justice yazınca bende deniyim dedim benim gitti ama geri getirdim ben
valla bende kolay getirileni seçtim galiba reklamın altına inmiş ordan farkettimArada bende su noktalama yerlerine basiom hic kurcalamiyak o zaman elimizde kalmasin :)
hangisini seçtiğini hatırlıyon mu bir kelime olsa bile yeterYav arkadaşlarım chatte kaldı onları kurtarsaydım bari ben giremiyorum chate
Leave chat room / /hangisini seçtiğini hatırlıyon mu bir kelime olsa bile yeter