Yok be hacı o an ne denk geldiyse olmustur . Özel mesaj at direk . Rolling talep formu diye unutmasın bu mutant @FastGhostbunun derdınde degılım baskan ,ama gecen ay uye olup ,10 mesajı olan uye rollıng yapıyor ,ondan dedım ,
Yok be hacı o an ne denk geldiyse olmustur . Özel mesaj at direk . Rolling talep formu diye unutmasın bu mutant @FastGhostbunun derdınde degılım baskan ,ama gecen ay uye olup ,10 mesajı olan uye rollıng yapıyor ,ondan dedım ,
Şaka gibi değilmi . Çıkmıyor la bir ara kafayı çok taktım sinir yapıyordum. Alıştık lan bu olaya resmen@OnOFF naptın baskan ,yıne sana cıkmadı , bana bıraz surttur ,surtunme yap .)
banada cıkmadı :/Şaka gibi değilmi . Çıkmıyor la bir ara kafayı çok taktım sinir yapıyordum. Alıştık lan bu olaya resmen
sürttür faydası vardır illaki :)=Şaka gibi değilmi . Çıkmıyor la bir ara kafayı çok taktım sinir yapıyordum. Alıştık lan bu olaya resmen
O kelimeleri yazınca @Aydin2121 direk sms gidiyor . yapma uyuyan devi uyandırma gece gece kaçacak yer aramayalım şimdisürttür faydası vardır illaki :)=
aydın deme başkanım :) ,direk buna gidiyorum benO kelimeleri yazınca @Aydin2121 direk sms gidiyor . yapma uyuyan devi uyandırma gece gece kaçacak yer aramayalım şimdi
Geldim geldimO kelimeleri yazınca @Aydin2121 direk sms gidiyor . yapma uyuyan devi uyandırma gece gece kaçacak yer aramayalım şimdi
onu da son anda eklemiş zaten bizi @FastGhost :) Hani eklerken demiştir lan dur şunlara da vereyimLayıklık ile değil . Bak sana su kadarını diyim 1.bucuk sende taş çatlasa 5 rolling olmustur benim. 6 olmaz. 3 ayda 1 kere yapmısım yani Şimdiden söyle aklında yer etsin modun
valllahi billahi öyle dedim verirken hahahahahhahahahahahahahahaaonu da son anda eklemiş zaten bizi @FastGhost :) Hani eklerken demiştir lan dur şunlara da vereyim
Ben dedim bak @OnOFF :)valllahi billahi öyle dedim verirken hahahahahhahahahahahahahahaa
Netflix üyeliği olan var mı beyler kaçırmayalım bunu