Pat pat reyiz
Pat pat reyiz
Oğlunun adı intikam felandir belki
Acilmiyo linkForumdan illaki bir iki yayıncı çıkar. Neden sizdende bir kadırgalı cevdet çıkmasın
Play Sweet Bonanza™ Videoslot | Pragmatic Play
Çekin video . atın youtube a
Vpn ile giricen :) Bonanzada 10k ile spin aldım. Spin alabiliyorsun 98k tutturdum video çekiyorum . Youtuba eklicem . Lutombaskanı büyük kazanç diye . Önerdiğim siteleri de altına yazıcamAcilmiyo link
Yine sanal kasa oluyo getcek para degilki aklımıza fetiş mi yapiyonYoutube da video çeken elemanlar buradan oynuyor . Sanal kasa diyorduk ya değilmiş. wild wild west 10 k spin aldım 300 tl verdi .Burda bile şansım yok
wild wild westte nasıl spin aldın la o oyunda spin alma yok kiYoutube da video çeken elemanlar buradan oynuyor . Sanal kasa diyorduk ya değilmiş. wild wild west 10 k spin aldım 300 tl verdi .Burda bile şansım yok
var var wild wild west goldwild wild westte nasıl spin aldın la o oyunda spin alma yok ki
wild wild west gol bu wil wild west netentvar var wild wild west gold
Play Wild West Gold™ Videoslot | Pragmatic Play
yok 20 atarsın 20ye10 alırım
dur ben bırsey yakaladım baskan ,mobıl odeme yaptık ,aksılık ya ,2 gune erımesse para bır rollıng yaparım , mod arkadaslar bızı layık gomedı rollınglere ,de bız kendımız yaparız@ceyarbaba bulamadık bulsak illaki belli ederim .G...müz başımız oynar kesin
Layıklık ile değil . Bak sana su kadarını diyim 1.bucuk sende taş çatlasa 5 rolling olmustur benim. 6 olmaz. 3 ayda 1 kere yapmısım yani Şimdiden söyle aklında yer etsin modundur ben bırsey yakaladım baskan ,mobıl odeme yaptık ,aksılık ya ,2 gune erımesse para bır rollıng yaparım , mod arkadaslar bızı layık gomedı rollınglere ,de bız kendımız yaparız
bunun derdınde degılım baskan ,ama gecen ay uye olup ,10 mesajı olan uye rollıng yapıyor ,ondan dedım ,Layıklık ile değil . Bak sana su kadarını diyim 1.bucuk sende taş çatlasa 5 rolling olmustur benim. 6 olmaz. 3 ayda 1 kere yapmısım yani Şimdiden söyle aklında yer etsin modun