- 30 Ara 2018
- 1,801
- 2,613
Bol sans broİyi kardeşim beşiktaş kızlarını izledim bahigo freebet vermiş takılıyorum öyle
Bol sans broİyi kardeşim beşiktaş kızlarını izledim bahigo freebet vermiş takılıyorum öyle
Coktan gördüm kanka ben , bana vermedi@LeadeRJacK tam senlik baş belası yusuf
Uçan kuşa borcun olursa vermez :(Coktan gördüm kanka ben , bana vermedi
freebet seçili değil şu an oran yükseltme kullandığında freebet kullanamazsın oran yükseltmeyi kapatıp freebeti seçip oynayabilirsinFrebeti seçiyorum bu hatayı veriyor Ekli dosyayı görüntüle 105777
Yok aga boost secmiyorum direk freebete tıklıyorum onayla diyorum kuponu bu hata geliyorfreebet seçili değil şu an oran yükseltme kullandığında freebet kullanamazsın oran yükseltmeyi kapatıp freebeti seçip oynayabilirsin
kanka son attığın fotoda freebeti seçtiğin gözükmüyor bakiye ile oynamaya çalışıyorsun bi çıkış yap f5 çek gizli sekmeden falan girYok aga boost secmiyorum direk freebete tıklıyorum onayla diyorum kuponu bu hata geliyor
Yok ne yaptıysam olmadı aga hesabım buğu girmişkanka son attığın fotoda freebeti seçtiğin gözükmüyor bakiye ile oynamaya çalışıyorsun bi çıkış yap f5 çek gizli sekmeden falan gir
Sessizlik hep sessizlik her zaman sessizlik
Günaydın beyler,,
Şu 2 mesajın son zamanlardaki durumu özetliyor aslında. İki üst üste atılan post ve arasında 24 saat var, bu 2 mesajın arasına 24 saat başka post atılmamış. Evet eski günlerimizde değiliz. Kendi adıma 6 aylık askerlik süreci sonrasında da pek müsait olamama durumu oldu. Millete de hak veriyorum herkes mutsuz herkes resmen geçim derdinde, savaşında.Günaydın beyler,,
Sabah 10 dolar freebeti koşturuyordun geceye 19k kayıp? Pederin gene kartı mı patlattın naptın19k kaybettim gece gece covid hapları elimde kafamda deli sorular
Naptın19k kaybettim gece gece covid hapları elimde kafamda deli sorular
Naptın yine aga :( Geçmiş olsun19k kaybettim gece gece covid hapları elimde kafamda deli sorular