Tutsaydı senden bilmezdi zatenhacı kimseye zorla oynayın demedik
Senin gibi adamların sayısı gün geçtikçe azalıyorzodiakForumu çekim paylaştan başka en son ne zaman faydalı birşey yapmak için kullandın ki ?
Bilgim yok ama şahsen ben ilgili siteye ben güvenmedim kardeşim,,Selam arkadaslar geçenlerde 1.3 milyon parasını alamayan arkadasın maksibetteki akıbiyeti ne oldu sonuclandı mı forumda bulamadım. Aktif oynuyorum bende yüksek oynuyorum sıkıntı yasamak istemem bilgisi olan cevap verebilir mi?
Ben teşekkür ederim Estagfurullah, çok daha sağlam bürolar var,, Herkesin bildiği bürolar oralardan devam etmekte yarar var kardeşim,,Bende 5 bin çektim çekene kadar anam ağladı merak ettim acıkcası bende ondan sonra yatırım yapmıyorum tesekkurler @Gogo
Kardeşim tozlu sayfa olayı olmaz ama burda sen dahil eski arkadaşlardan 10 kişi aktif olsa yeteriz biz bize,, Ben anlamıyorum ki şu forumda yapılan etkinlikler başka forumlarda yapılmıyor aslında,, Kastettiğim şu : burda yapılan etkinliklerde direk nakit ödül oluyor,, Twitter şartı şartı vesaire yok,,Günaydın @Gogo bu foruma acil bir şeyler lazım tozlu sayfalara gidicek bu kadar hikaye ve emek
Rol yap hemen kasa 10 lira hedef 5 k :)Günaydın... Chat aktifken daha canlıydı forum sanki...
Game Win ReplayRol yap hemen kasa 10 lira hedef 5 k :)
Kimin video bu su carpanlari basta atsa daha fena verirmis