Adam kombine tutturdu belki :) suçmu sonucta iddacı adam hemde en babasındanYoksulun merhameti gasp
Elinde saz
Hep beklemiş gözlerinde yaş
Sırtında yas
Adam kombine tutturdu belki :) suçmu sonucta iddacı adam hemde en babasındanYoksulun merhameti gasp
Elinde saz
Sırtında yas
Abi bir şeyler tutturmuş da ne oldugu meçhul :) gidip biraz olacak o kadar izleyeyim gülelim bari ağlanacak halimizeAdam kombine tutturdu belki :) suçmu sonucta iddacı adam hemde en babasından
Yoksulun merhameti gasp
Elinde saz
Sırtında yas
Benim kuponun parasiyla ortaya haydari soylemislerYoksulun merhameti gasp
Elinde saz
Sırtında yas
abi soda içerken okudum bu yorumu genzime kaçtı boğuluyordumBenim kuponun parasiyla ortaya haydari soylemisler
Bro haklisin kendimiz ediyoruz kendimiz buluyoruz ama cidden parti ile alakası yok iki torba kömüre ekmek arası köfteye tav alıyoruz bu kadar kolay değil bazi şeyler insanin cani ona sıkılıyor neyse boş ver ne desek boş zaten ben ümidimi kestim@PersPrensi kendimi bildim bileli şuna inanıyorum bir millet neyi hakediyorsa onu yaşıyor bunun a partisiyle b partisiyle alakası yok halk eşşek olduğu sürece kim gelirse gelsin sırtına biner millet birazcık akıllı olsa fanatiklik holiganlık yapmayı mantıklı düşünse partiler de bu kadar gevşek hareket etmezdi. Üzgünüm ama bugün Türkiye'de bulunan ve bulunacak hiçbir parti ülkeyi iyi bir şekilde yönetemez.
2 torba kömüre ekmek arası köfteye tav olunur ki tabiki :) Ama işi bilmiyorlar 1 oy 5 arkadaş etiketine 100 freebet deseler meclisteki tüm koltukları alırlarBro haklisin kendimiz ediyoruz kendimiz buluyoruz ama cidden parti ile alakası yok iki torba kömüre ekmek arası köfteye tav alıyoruz bu kadar kolay değil bazi şeyler insanin cani ona sıkılıyor neyse boş ver ne desek boş zaten ben ümidimi kestim
fanatizmle ilgili düşüncelerine her alan için katılıyorum haklısın@PersPrensi kendimi bildim bileli şuna inanıyorum bir millet neyi hakediyorsa onu yaşıyor bunun a partisiyle b partisiyle alakası yok halk eşşek olduğu sürece kim gelirse gelsin sırtına biner millet birazcık akıllı olsa fanatiklik holiganlık yapmayı mantıklı düşünse partiler de bu kadar gevşek hareket etmezdi. Üzgünüm ama bugün Türkiye'de bulunan ve bulunacak hiçbir parti ülkeyi iyi bir şekilde yönetemez.
Gulmek yerine dalga gecmek kucumsemek icin kullanan arkadaslar yuzunden kapatmistik. Acalim tekrar.Sevgili yetkililer gülme emojisinin kime ne zararı vardı da kıydınız rica ediyorum kahkaha atan emoji geri gelsin. Komik bir muhabbet oluyor telefon başında gülüyorum tepki vereceğim bir giriyorum kahkaha yok içim sıkılıyor bunalıyorum.. @Mosquitos42 @Colonel @Dede
Aç kanka, iyi oluyor chat ? Öylelerine sırayla 1-3-5-10-30 gün mute atılabilir.Gulmek yerine dalga gecmek kucumsemek icin kullanan arkadaslar yuzunden kapatmistik. Acalim tekrar.
ben böyle masumane bir istek görmedim verin bize gülüşlerimizi :dSevgili yetkililer gülme emojisinin kime ne zararı vardı da kıydınız rica ediyorum kahkaha atan emoji geri gelsin. Komik bir muhabbet oluyor telefon başında gülüyorum tepki vereceğim bir giriyorum kahkaha yok içim sıkılıyor bunalıyorum.. @Mosquitos42 @Colonel @Dede