- 29 Ara 2019
- 1,863
- 1,258
Üzüldüğümüz için, kendimize kızdığımız için var işte baya şampiyonluğumuz bro. Kolaya kaçıp sadece herkes bize düşman ya diye kendimizi kandırsak olmazdı bu kadar.Baya şampiyonluğunuz var üzülmeyin ya
Üzüldüğümüz için, kendimize kızdığımız için var işte baya şampiyonluğumuz bro. Kolaya kaçıp sadece herkes bize düşman ya diye kendimizi kandırsak olmazdı bu kadar.Baya şampiyonluğunuz var üzülmeyin ya
Herkes size düşman mı dün gece spor soyunma odasında. Aslantepe hatırası yazdırıp fotoğraf çekti mi? Ya da GS yi yenenler.. bütün takımlar tek FB tekÜzüldüğümüz için, kendimize kızdığımız için var işte baya şampiyonluğumuz bro. Kolaya kaçıp sadece herkes bize düşman ya diye kendimizi kandırsak olmazdı bu kadar.
Bunlar ne yapıyor?ne zaman canım sıkılsa açar gülerim
akıl tutulması yaşıyorlarBunlar ne yapıyor?
benim bile izlerken aklım tutuldu hakemlerde şaşırıyor zaten ne oluyor diyeakıl tutulması yaşıyorlar
Hayır yani kime nereye neyi atıyor anlamadım kafam karıştı serbest atış kullanan mı kendi potasına atmaya çalışıyor yoksa morlu mu kendi potasına atıyor wtfakıl tutulması yaşıyorlar
kız kendi potasına atıyor diğerleri de hıcırsey olmamıs gıbı devamm edıyorHayır yani kime nereye neyi atıyor anlamadım kafam karıştı serbest atış kullanan mı kendi potasına atmaya çalışıyor yoksa morlu mu kendi potasına atıyor wtf
Şaka gibi yakız kendi potasına atıyor diğerleri de hıcırsey olmamıs gıbı devamm edıyor
Hayır hadi morlu o an kafa karışık beyazlinin alıp başlaması az önce serbest atış attın mg?kız kendi potasına atıyor diğerleri de hıcırsey olmamıs gıbı devamm edıyor
2 2 fixedFener maçı buram buram 0 kokuyor
bende bjk-fb yı boyle izlıyorum başkan
De abiBişey diyimmi
Dedik ve oynamadık :)Fener maçı buram buram 0 kokuyor