- 3 Ocak 2021
- 352
- 266
paylaştım öyle 1k felan basmada ama bi çerezlik at
Hani nerdepaylaştım öyle 1k felan basmada ama bi çerezlik at
gardaşım namısıma ben trolüm sende benim ağababamsınn namısıma ki :)Hani nerde
ee 2 k vurdun ? aldın mı çivas 18 yıllık ağam benim :)Hani nerde
Kardeş beynim zorluyoree 2 k vurdun ? aldın mı çivas 18 yıllık ağam benim :)
Hayır kaldirilmayacak.abi cvp veremiyorum ki? kaldırırmısınız 2 dk yasağımı tekrar koyarsınız dm yasağını @Colonel
yav gardaşım 2 dk da bişey soracağız demek ki sizi adam yerine koyup size soracağım yani bunda ark niyet niye arıyorsun @Mosquitos42 bana onu bi söylermisin ? Yaptığın ayıptır. Soracağımı sorar , sonra yine kapatırsın. bu çok mu zorHayır kaldirilmayacak.
Beni adam yerine koyup bana mi soracaksın laflarını tart da konuş . Kaşınıyorsan bu sefer süresiz banı verelimyav gardaşım 2 dk da bişey soracağız demek ki sizi adam yerine koyup size soracağım yani bunda ark niyet niye arıyorsun @Mosquitos42 bana onu bi söylermisin ? Yaptığın ayıptır. Soracağımı sorar , sonra yine kapatırsın. bu çok mu zor
kardeş ben burda sana iyi bir kelime ediyorum mosqi ? sen lafı nasıl ve ne şekilde anlıyorsun adam yerine koymak deyimini mi şimdi açıklayayım sana ? ya kime soracam ? güvendiğim adam yerine koyduğum kişiye soracam bu mevzuyu ??? Adımız çıkmış dokuza diye her lafımız mı tersinize gidiyor.Beni adam yerine koyup bana mi soracaksın laflarını tart da konuş . Kaşınıyorsan bu sefer süresiz banı verelim
gardaşım benim dm aç o halde 2 dk ben sorayım Colonel abiye soracağımı sonra beni süresiz banla tamam mıdır ? Sizde kurtulmuş olursunuzBeni adam yerine koyup bana mi soracaksın laflarını tart da konuş . Kaşınıyorsan bu sefer süresiz banı verelim