- 3 Ocak 2021
- 352
- 266
tamam üye adı yaz adı adıÖzelin kapalı olum senin
tamam üye adı yaz adı adıÖzelin kapalı olum senin
APARKATtamam üye adı yaz adı adı
Kesin kızlarla takılıyo dedim ama sporda olurKankayida az bos birakalim gecirmeye yer ariyor iyiyim la merak etmeyin biraz sosyal ortamlardan uzak kalmak istedim kendime zaman ayiriyom spor falan filan iste @buraksk sagol kardesim iyiyim gelirim yakinda iyi bakin kendinize
En çok kalori neyde yakılır be adam en iyi spor zaten odurKesin kızlarla takılıyo dedim ama sporda olur
Benim dün var ama önceki 1 ay oldu mu tam emin değilimloonabet'e son 1 ayda 2 adet yatırımı olan var mı? 100₺arkadaşlık bonusu alması için soruyorum
1 ay 2 yatırım varmışBenim dün var ama önceki 1 ay oldu mu tam emin değilim
abi kullanıcı adım vermilion 24 saat içinde başvurmak gerekiyormuş al istiyorsan boşa gitmesin1 ay 2 yatırım varmış
Tskler kardeşim düşünmen yeterabi kullanıcı adım vermilion 24 saat içinde başvurmak gerekiyormuş al istiyorsan boşa gitmesin
Ana harbiden 100 TL verdiler çok sağol kardeşim ?abi kullanıcı adım vermilion 24 saat içinde başvurmak gerekiyormuş al istiyorsan boşa gitmesin
gardaşım tamam yegenlerime ilettim , not aldılar . senden 1 yerin daha alıcam üye adı ben şanslı adamımdır maksat elimle bizzat şans getireyim sana rabbim oluk oluk versin inş sanaAPARKAT
Özeli mesajını aç daha iyi olur ya da mesaj at banagardaşım tamam yegenlerime ilettim , not aldılar . senden 1 yerin daha alıcam üye adı ben şanslı adamımdır maksat elimle bizzat şans getireyim sana rabbim oluk oluk versin inş sana
kapalı kapalı benim burda dm yok yasak banaÖzeli mesajını aç daha iyi olur ya da mesaj at bana
tamam ben sana sponsor dışı promosyon alanında etiket atarım şeyhımÖzeli mesajını aç daha iyi olur ya da mesaj at bana
Bol şanslar abi rica ederim.Ana harbiden 100 TL verdiler çok sağol kardeşim ?
şeyhh etiket attım sponsor dışı paylaşım alanına bak hele 2 dkÖzeli mesajını aç daha iyi olur ya da mesaj at bana
özel mesaj alımın kapalı olduğunu daha önce söylediğimizi hatırılıyorumkardeşim bana bi dm atarmısın rica etsem ? @Mosquitos42
he dedin tamma yetkin vardır diye tamamdır Mosqu bey.özel mesaj alımın kapalı olduğunu daha önce söylediğimizi hatırılıyorum