- 28 Ara 2018
- 4,791
- 3,129
Geberecen amk. Adam şu yerine bira tüketiyor amk
Geberecen amk. Adam şu yerine bira tüketiyor amk
Cahil dönemim. Mobil ödeme bozduracağım, sitenin birisine ısrarla yazıyorum. En sonunda cevap geldi. Kardeş biz dolandırıcıyız yemek yiyoruz sal bizi diye.Beyler dolandırıcı ve kalpazanim. Papara hesabıma 1k gonderiyosunuz. 1 lira olarak bile geri alamiyosunuz. :LOL:
Bizim çalıştığımız dolandırıcılar var aga kusura bakmaBeyler dolandırıcı ve kalpazanim. Papara hesabıma 1k gonderiyosunuz. 1 lira olarak bile geri alamiyosunuz. :LOL:
Haha adamlar dürüst dolandırıcılar. Bu zamanda kaldı mı böyle dolandırıcı :LOL:Cahil dönemim. Mobil ödeme bozduracağım, sitenin birisine ısrarla yazıyorum. En sonunda cevap geldi. Kardeş biz dolandırıcıyız yemek yiyoruz sal bizi diye.
sanki bira içip kediye saldırıyomuşun gibi hayvan haklarına şikayet etcem seni korkuyor bak mesaj vermeye çalışıyor
Benim kedide aynı her eve geldiğimde sanki yeni bir insan türü görmüş gibi bakıyor
Kanka benim gibisini bulamazsın bak. %50 bonus veriyoz. :LOL:Bizim çalıştığımız dolandırıcılar var aga kusura bakma
Amk az önce kavurma yedirdim, ben hayatımda kavurma yemedimsanki bira içip kediye saldırıyomuşun gibi hayvan haklarına şikayet etcem seni korkuyor bak mesaj vermeye çalışıyor
HahahahhaaahBenim kedide aynı her eve geldiğimde sanki yeni bir insan türü görmüş gibi bakıyor
Sagol kardeşim biz genelde verdiğimizi alamadığımız dolandırıcılarla çalışmayı tercih ediyoruzKanka benim gibisini bulamazsın bak. %50 bonus veriyoz. :LOL:
Amk sen o kediye extra da iciriyondur :LOL:Amk az önce kavurma yedirdim, ben hayatımda kavurma yemedim
Yok denettim de içmiyorAmk sen o kediye extra da iciriyondur :LOL:
merhaba , bende ilk geldiğimde önce adapte olamadım ama gerçekten burda saygı var ve çok memnunum . zaman içinde de arkadaşları tanıdım , gogo , razor12 , felicipilopez miydi kusura bakma:) bu arkadaş ile ilk zamanlar denk geldim yorumlarda güldük eğlendik .sonra diğer arkadaşlarla da muhabbet bilgi sohbet. gerçekten sıcak bi ortam , fazla vaktim olmasada elimden geldiğinde giriyorum . ayrıca forum sitesi düzenli konular karışmıyor .içerik de güzel. ben şahsen cok memnunum umarım sende keyifli zaman geçirirsinBiraz önceki forumdan banlanan üyenin başlığındaki tüm mesajları baştan aşağı merakımdan okudum. Forum ortamında çok yeni ve acemi bir üye olmama rağmen buradaki insanların birbirine duyduğu saygı ve güven o kadar hoşuma gitti ki, dürüstlükten bahsetmiyorum bile. Gerçekten helal olsun, deminki konuya burdan devam etme amacı gütmeyen bir başlık olduğunu belirteyim. Sadece içimden geldi, siz değerli üyelere saygılar sevgiler