- 1 Ara 2018
- 4,259
- 1,850
ln onlara gerek yok sadece kredi kartı ön ve arka yüzü yeterBir de selfili kimlikle ikametgah artı ehliyet fotosunu düzenleyip profil fotosu yaparsan master üyeye güncelleriz seni
ln onlara gerek yok sadece kredi kartı ön ve arka yüzü yeterBir de selfili kimlikle ikametgah artı ehliyet fotosunu düzenleyip profil fotosu yaparsan master üyeye güncelleriz seni
Olum 100 tl vereyim 2k yap ver hahahaha amk emekli jandarma astsubay değilmiydi bu''Kanka bana 50 TL ver sana 1k olarak geri vereyim.'' yeterli mi?
Aha dayıdan bana gönderme geldiBu arada @blknert kardeşim , ifade yeteneği güçlü olan kişilerin paylaşımlarını hep farklı bir bakış açısı ile odaklanıp okurken büyükte keyif alırım,,
Oyle buralarda takilmaca ,kisin arada koyde odun cay bahcelerle ugrasiyorum istanbuldada okul felan vardi oyle bakalim neolacak gorecezmetin sen ne iş yapıyon merak ediyorum
Ban ban ban modu suc ustu yaptim para istio''Kanka bana 50 TL ver sana 1k olarak geri vereyim.'' yeterli mi.
Kendi yazdiklarindan keyif aliyorsun demekki;)Bu arada @blknert kardeşim , ifade yeteneği güçlü olan kişilerin paylaşımlarını hep farklı bir bakış açısı ile odaklanıp okurken büyükte keyif alırım,,
Emeklisi yalanmış. Devamını katmıyoruz bile. :LOL:Olum 100 tl vereyim 2k yap ver hahahaha amk emekli jandarma astsubay değilmiydi bu
Senin yazıların da çok hoşuma gidiyo :)Kendi yazdiklarindan keyif aliyorsun demekki;)
Sayin asalet :)
Amk biz askerliğimizi asteğmen olarak yaptık bana laf sokuyordu birde siz astekler 5k parayı aylık haketmiyorsunuz diye eleman belki astsubay bile değildi askerde asteklerden çekmiş belliEmeklisi yalanmış. Devamını katmıyoruz bile. :LOL:
Artık ne çektiyse kendisi bilir. :rolleyes:Amk biz askerliğimizi asteğmen olarak yaptık bana laf sokuyordu birde siz astekler 5k parayı aylık haketmiyorsunuz diye eleman belki astsubay bile değildi askerde asteklerden çekmiş belli
Tesekkur ediyorum :)Senin yazıların da çok hoşuma gidiyo :)
Havalar havalarTesekkur ediyorum :)
Yok beHavalar havalar
Hoşbulduk, ısınıyorum@blknert, hoşgeldin dostum. :)
Sohbet etmekten ve ödüllü etkinliklerimize katılmaktan sakın çekinme. :)
Yav suç onda degil mk profesyonel askerlik derken teneke teneke rütbe çıkarttılar olacagı bu yamuk yumuk adam cıkıyor hepsi yok başcavus uzman yok yarı uzman yok tam uzman yok alt çavuş hikaye amk ne cektiysek mekteblilerden cektik en son alaylı ilker başbugdu ondan sonra mekteblilere geçtiAmk biz askerliğimizi asteğmen olarak yaptık bana laf sokuyordu birde siz astekler 5k parayı aylık haketmiyorsunuz diye eleman belki astsubay bile değildi askerde asteklerden çekmiş belli
Seviye atlar gibi rutbe atlatiolar sanirimYav suç onda degil mk profesyonel askerlik derken teneke teneke rütbe çıkarttılar olacagı bu yamuk yumuk adam cıkıyor hepsi yok başcavus uzman yok yarı uzman yok tam uzman yok alt çavuş hikaye amk ne cektiysek mekteblilerden cektik en son alaylı ilker başbugdu ondan sonra mekteblilere geçti