0.5 üst alın sızde o zaman :)Arkadaslar maç önü 0.5 alt oynayinda 10 orandan onun fotosunu bekliyorum uzun zamandir atan yok :)
Kampala iki tane penaltı kaçırdı bugün beni buluyor ibne takim@emana22 alt oynamayanların sonu olacagım belçika maçında dakıka 87 de penaltı kaçırdı ev ust oynayanlar kufuru basmıstır
Ekli dosyayı görüntüle 30348
yarım sayı alt üst ten cok kaybettimbaskette daha can sıkıyor alt üst
Avatar yapmıs Allah seni kahretmeye :)
8 oran bıze gelmez bız zengın degılız boss bey :)Hala 3.20 oran atiyor ya :)
Lanet olsun ya yine kahkaha attım amk yeter valla foruma girmivem en sonunda hayatımda hic Bi resme by kadar gulmedim :)
Lanet olsun ya yine kahkaha attım amk yeter valla foruma girmivem en sonunda hayatımda hic Bi resme by kadar gulmedim :)
Kendini oldurtme bana gece gece sonerx bey :)Aynaya bak gülersin :)
Kendini oldurtme bana gece gece sonerx bey :)
Ula ordan buraya geldin mi adamı oldurmeden gitmemem lazım sonucta kıta degistir yorsun :) @lutonbaskanı dibimizde daha gelemiyor sen nasıl gelecenBenim canım sıkkın olduğu zaman ayna bakar gülerim :) ordan doğru söyledim sana :)
Ayrıca bu şekilde tehdit etmeyelim, verirsin adresini görüşürüz, klavye arkasından adres isteme modasına uyalım dedik :)
Ula ordan buraya geldin mi adamı oldurmeden gitmemem lazım sonucta kıta degistir yorsun :) @lutonbaskanı dibimizde daha gelemiyor sen nasıl gelecen