Dosyalar dokulsun :)
İlla arsivlerimi açalım bunumu istiyorsun :)
İlla arsivlerimi açalım bunumu istiyorsun :)
Kırmızı dosya mıDosyalar dokulsun :)
Yok özel dosya :)Kırmızı dosya mı
hiçbişekilde site ismi veya kullanıcı adı paylaşma ben dün gece paylaştım o yüzden böyle oldu....Alt oynamak 90+3 de 45+2 de kaybettirir. Gercekten insanda biraz şans olacak
Ekli dosyayı görüntüle 29231 Ekli dosyayı görüntüle 29232
Zaten kazanamıyorum olmayaj seyi gelip alamaz zatenhiçbişekilde site ismi veya kullanıcı adı paylaşma ben dün gece paylaştım o yüzden böyle oldu....
Alt candır gerisi heyecan :)
Ekli dosyayı görüntüle 30341
30 dakika gol olmasın diye bekledin canjnından can gitti ne alt oynamak candırı kimi kandırıyorsun :)Alt candır gerisi heyecan :)
biri 75 deydı turkıyede 80 de aldım 15 dakıka bekledım o ara muhabbete daldım zaten kafa rahat :)30 dakika gol olmasın diye bekledin canjnından can gitti ne alt oynamak candırı kimi kandırıyorsun :)
türkiyenin 1 golünden yattım nanet hatunlarAlt candır gerisi heyecan :)
bu futbolda ust almak bana hıcbır zaman kazandırmadı altda kaybetsem bıle kazanıyorum ama ustde cok zor gol olmayınca kanser oluyorsun alt alınca izlemıyorum bıletürkiyenin 1 golünden yattım nanet hatunlar
Soner abinin 2 tane alt kuponu var ates ediyor :)@emana22 alt oynamayanların sonu olacagım belçika maçında dakıka 87 de penaltı kaçırdı ev ust oynayanlar kufuru basmıstır
Ekli dosyayı görüntüle 30348
en alttakı aynı kupon reyız bılıyoruz bu ısı :)