Başkan herkes ikinci şansi hak eder itiraf etti kimse zarar gormeden bidaha olursa zaten gerekeni yapacağınızdan şüphemiz yok.Forumda para alışverişinin bu yüzden yasaklandığını sizlere kurallarda, uyarılarda belirtiyoruz fakat yinede bu tarz konular açılıyor. @canx Bu arkadaş 1 adet rapor, şikayet alması durumunda forumdan uzaklaştırılacaktır. Kararı siz kullanıcılara bırakıyorum.
İyi forumlar.
Fazla üstüne gitme ama gerçekten insan onun adına üzülüyor bu durumda bı insan 60tl kaybetse hiç birşey olmaz ama onun kaybedeceği herşey olur eğer birazcık zeki ise bu yorumlardan sonra kendine çeki düzen veriri hayatı daha güzel olur kendi çıkarı için bunları yapmaması lazım çok üzüldüm arkadaşa cokda sinerlendim 2 seyide yaşatı banaVay üçkağıtçı vay. Yahu siz 50 60 lira icin itibarinizi nasil satiyosunuz ya. Yazık yazik
Gelen şikayetler doğrultusunda uzaklaştırılmıştır.Başkan herkes ikinci şansi hak eder itiraf etti kimse zarar gormeden bidaha olursa zaten gerekeni yapacağınızdan şüphemiz yok.
Teşşekürler iyi akşamlar diliyorumGelen şikayetler doğrultusunda uzaklaştırılmıştır.
Dolandiriciyi mi savunalim? Ben ne yapmam gerektiğini senden öğrenecek değilim koçum. Gitsin nerede guzel olacaksa olsun. Bugun 50 liraya tenezzül edene goz yumarsan yarin neler yapmaz. Heer neyse gereken yapilir.Fazla üstüne gitme ama gerçekten insan onun adına üzülüyor bu durumda bı insan 60tl kaybetse hiç birşey olmaz ama onun kaybedeceği herşey olur eğer birazcık zeki ise bu yorumlardan sonra kendine çeki düzen veriri hayatı daha güzel olur kendi çıkarı için bunları yapmaması lazım çok üzüldüm arkadaşa cokda sinerlendim 2 seyide yaşatı bana
kaybeden kendisi oldu yapacak birsey yok iyi geceler :)Gelen şikayetler doğrultusunda uzaklaştırılmıştır.
Gereken yapılsın yapılmasın mi dedim ben adamı savundu mu iyi okudun mu yazdıklarımı fazla üstüne gitme deme sebebimde özür diledi hatasını kabul eti diye hemen kızma abi ben ne dediğimi biliyorum sakin ol birşeyi benden öğreneceksin demedim estafurllahDolandiriciyi mi savunalim? Ben ne yapmam gerektiğini senden öğrenecek değilim koçum. Gitsin nerede guzel olacaksa olsun. Bugun 50 liraya tenezzül edene goz yumarsan yarin neler yapmaz. Heer neyse gereken yapilir.
Sen neden bu kadar gerginsin hayırdır? insanlara koçum deme rahatlığı nerden geliyor ?Dolandiriciyi mi savunalim? Ben ne yapmam gerektiğini senden öğrenecek değilim koçum. Gitsin nerede guzel olacaksa olsun. Bugun 50 liraya tenezzül edene goz yumarsan yarin neler yapmaz. Heer neyse gereken yapilir.