Betasus etkinlikte de var adam ona gore erken baksaydi .Ona gerek yok mobilden cekip yollasın ayrica zaten ogeyi denetle yaptigi bariz belli uzatmayada gerek yok admin halledecektir bu işi
Betasus etkinlikte de var adam ona gore erken baksaydi .Ona gerek yok mobilden cekip yollasın ayrica zaten ogeyi denetle yaptigi bariz belli uzatmayada gerek yok admin halledecektir bu işi
Kusura bakma kardeşim , bir anlık zaafimiza denk geldi ilaçlarımi almadim biraz kötü konuştum, felan dememizi mi bekliyorsun? Utanmıyor musun ? Hala birde açıklama yapıyorsun..aga bak valla agır konusuyosunuz dolandırıcı felan değilim o kadar serefsizde değilim baskasının parasına goz koyacak kadar
Bende ne diyor diyorum ;)Kusura bakma kardeşim , bir anlık zaafimiza denk geldi ilaçlarımi almadim biraz kötü konuştum, felan dememizi mi bekliyorsun? Utanmıyor musun ? Hala birde açıklama yapıyorsun..
Sende işi halledemediysen 61 olarak.yollarsan birde ENPARA'dan cepbank yaparım sana bilgin olsun :)@Heykanbaba papara kısmında benden mi bahsettin anlayamadım :)
Komedi valla neyse umuyorum yanlış yaptığını gercekten hissetmissindir bidaha yapmaman dileğiyle ama sanmiyorum.arkadaslar bi hatadır oldu seytana uyduk ama gercekten zor durumdayım affedin su etkinlikteki 20tlyede cok ihtiyacım war umarım iptal edilmez gerci edilirse hak ettik bunu sözün bittigi yerdeyim k.bakmayın oldu bi hata yada atın forumdan gitsin siz bilirsiniz
Gerek var mıydı senin korkun betasus daki ödülü alamamaktir ama her ne olursa olsun özür dilemek herzaman güzeldirarkadaslar bi hatadır oldu seytana uyduk ama gercekten zor durumdayım affedin su etkinlikteki 20tlyede cok ihtiyacım war umarım iptal edilmez gerci edilirse hak ettik bunu sözün bittigi yerdeyim k.bakmayın oldu bi hata yada atın forumdan gitsin siz bilirsiniz
aga bak yeminle oyle bir tavırla yaklastınızki sanki her zaman boyle seyler yapıyorummus gibi yeminle ilk ve sondu ve gercekten kendimden cok utanıyorum allah benim belamı versin canımı alsında bu illetten kurtulayımKomedi valla neyse umuyorum yanlış yaptığını gercekten hissetmissindir bidaha yapmaman dileğiyle ama sanmiyorum.
Paparasinda para olan can ilk atmasi karsiligi atsin da bakalim dogru mu soyluyor dedim. Genel yani ?@Heykanbaba papara kısmında benden mi bahsettin anlayamadım :)
sıkıntı yok usta oyle dusunuyorsanız yuklenmesin 20tl beni kurtarıcaksa yuklenmesinGerek var mıydı senin korkun betasus daki ödülü alamamaktir ama her ne olursa olsun özür dilemek herzaman güzeldir
Bi arkadaşım var cepbank hakkı varmış yarın o şekilde halledicez sağolasınSende işi halledemediysen 61 olarak.yollarsan birde ENPARA'dan cepbank yaparım sana bilgin olsun :)
O 20 tlye biz karışamayız @Bavarian'ı da zora sokmayalım ha şunuda görmüş ol bak forumda insan gibi karakterli durumda olsan kazanabileceğin ne 20 tller ne dostluklar olur ama sen diğer yolu seçtin :)sıkıntı yok usta oyle dusunuyorsanız yuklenmesin 20tl beni kurtarıcaksa yuklenmesin
sıkıntı yok usta haklısın bi anlık şeytana uyduk olan oldu zaten bu olandan sonrada bu yüzle foruma giremem k.bakma hakkınıda helal et kal saglııcakla 20tlye gelince herseyin bir bedeli var onu kaybetmeyi tercih ettim kısmet ama gercekten cok üzgünüm bunu bil saglık olsun nefsimize yenik düstük her zamanki gibi elimizdekinide kaybettikO 20 tlye biz karışamayız @Bavarian'ı da zora sokmayalım ha şunuda görmüş ol bak forumda insan gibi karakterli durumda olsan kazanabileceğin ne 20 tller ne dostluklar olur ama sen diğer yolu seçtin :)
Bak istediğin zaman ne kadar tatlı uysal bir birey oluyorsun.. Samimi gelmesede bu saatten sonra ama en azından ,bundan sonra ki aşamalar için küçük bir adımsıkıntı yok usta haklısın bi anlık şeytana uyduk olan oldu zaten bu olandan sonrada bu yüzle foruma giremem k.bakma hakkınıda helal et kal saglııcakla 20tlye gelince herseyin bir bedeli var onu kaybetmeyi tercih ettim kısmet ama gercekten cok üzgünüm bunu bil saglık olsun nefsimize yenik düstük her zamanki gibi elimizdekinide kaybettik