jeton yok 740 tl ecopayz var onuda ukrayna için saklıyorum jeton olsa gönderirdimMerhaba arkadaşlar 60 TL jetonu olan varsa paparadan gönderim sağlayacağım
Ozele gel baskanMerhaba arkadaşlar 60 TL jetonu olan varsa paparadan gönderim sağlayacağım
Allah askına neden yazdın o zaman yoksa gercekten merak edıyorum yanı kotu anlama neden yanı ya ben ailemle oturdum bu durumu tartıstımjeton yok 740 tl ecopayz var onuda ukrayna için saklıyorum jeton olsa gönderirdim
Eco olursa atıyım diyecekti heraldeAllah askına neden yazdın o zaman yoksa gercekten merak edıyorum yanı kotu anlama neden yanı ya ben ailemle oturdum bu durumu tartıstım
çünkü; ecopayz herkes kullanmıyor. belki ecopayz hesabı vardır diye düşündüm. demek ki ailenle güzelce oturup tartışamamışsın kardeşAllah askına neden yazdın o zaman yoksa gercekten merak edıyorum yanı kotu anlama neden yanı ya ben ailemle oturdum bu durumu tartıstım
Mantıklı demek ki tam tartışmamışız dur sunuda tartısalım hata yapmışızçünkü; ecopayz herkes kullanmıyor. belki ecopayz hesabı vardır diye düşündüm. demek ki ailenle güzelce oturup tartışamamışsın kardeş
Emanys bir sor vardır belki ondaEco olursa atıyım diyecekti heralde
Sendede hiç Ecopayz bitmiyor ama maşallah...çünkü; ecopayz herkes kullanmıyor. belki ecopayz hesabı vardır diye düşündüm. demek ki ailenle güzelce oturup tartışamamışsın kardeş
@emana22 etiketleyelimEmanys bir sor vardır belki onda
Bitmez çünkü harcamıyorum ukraynada işime bu yarayacak orda paypal falan qiwi mivi sistemi var uğraşamam onlarla betfair, bet365 üzerinden ilerleriz ecopayz ileSendede hiç Ecopayz bitmiyor ama maşallah...
İşimi görmen için sana yazmadım konu açtım ve istemezsen atmazsın kardeşim bu kadar basit senin yalan söyleyip söylemediğini nerden bilebilirim ben ? Ki tanıdığım kişilerin arasında da değilsinaga hem işini görecez hem seni inandırmaya calısıyoruz
eyw sıkıntı yok iş görmek iyidir atarlanma hemen ya sendeİşimi görmen için sana yazmadım konu açtım ve istemezsen atmazsın kardeşim bu kadar basit senin yalan söyleyip söylemediğini nerden bilebilirim ben ? Ki tanıdığım kişilerin arasında da değilsin
Aşşağıda toplam 0 try yazıyor jeton fazla kullanmıyorum pek bilgim yokta öğeyi demetle gibi duruyor eğer doğruyu söylüyorsan yanlış anlama daha önce olaylar oldu ondan yani ama toplam 0 diyor?
Tebrik ederim seni, dikkatinden ötürüAşşağıda toplam 0 try yazıyor jeton fazla kullanmıyorum pek bilgim yokta öğeyi demetle gibi duruyor eğer doğruyu söylüyorsan yanlış anlama daha önce olaylar oldu ondan yani ama toplam 0 diyor?
aga yazdıklarından bişey anlamadım neyse güven yoksa sıkıntı yok kardesim ne atıyorum nede atsın bana ben gerekirse önce bende atabilirdim amacım iş görmekti ama nerdeyse dolandırıcı olacazAşşağıda toplam 0 try yazıyor jeton fazla kullanmıyorum pek bilgim yokta öğeyi demetle gibi duruyor eğer doğruyu söylüyorsan yanlış anlama daha önce olaylar oldu ondan yani ama toplam 0 diyor?