Dostum çok hakkaniyetli adamsın. Gönlüne göre versin. Sabahta aynı yaptın. Sitenin sorun çıkarıp vermeme ihtimaline karşın bile sözünü tutuyorsun. Senin gibilerin daha çok olduğu bir dünya temenni ediyorum. Her anlamda..Kupon sonuçlandı. Çekim gelmiyor gece ama b cekimi beklemeden çekilişte kazananlara gonderilecektir.
Sağol temennilerin icin. Inşallah diyelimDostum çok hakkaniyetli adamsın. Gönlüne göre versin. Sabahta aynı yaptın. Sitenin sorun çıkarıp vermeme ihtimaline karşın bile sözünü tutuyorsun. Senin gibilerin daha çok olduğu bir dünya temenni ediyorum. Her anlamda..
Merhaba arkadaşlar şansınız bol olsun. Paylaştığım kupon gelirse 200 tl papara ile 10 kişiye paylastirilacaktir.
Kural 100 mesaj ve beğenme.
Ekli dosyayı görüntüle 12079
Cukurova [W] vs Famila Wuber Schio [W]
Ohio State Buckeyes vs Indiana Hoosiers 19:30
South Florida Bulls vs Connecticut Huskies20:00
19.30 a kadar beğenenler arasından modumMerhaba, çekiliş aşağıdaki kuponu beğenen 30 kişi arasında mı yapılacaktır? Bunun bilgisini verirseniz, https://analiz.r10.net/cekilis-araci/ sitesinde 10 kişi için çekilişi yapalım.
Abi şansın devam etsin böyle19.30 a kadar beğenenler arasından modum
Bu yazdığınıza göre @adsrepli1 üyesi ve önceki kişileri çekilişe katıyorum.19.30 a kadar beğenenler arasından modum