@Cesur87 a gonder o halletsinÇıkan arkadaşlardan birine 200 göndersem dagitim yapabilir mi
Limit var olabilir yollarim :)@Cesur87 a gonder o halletsin
Olsun vazgeçmek yok sistem guzel kasa da var zaten bizi amorti edecek kadar yarına yine cıkacagım hem cekim veremedim diye yarın artı 100 tl bonus var fazladan basacaz tutarsa bugunun zararı da gidecekKanka tesekkurler senin cekilis sansindan lazim bana :) Onun moral bozuklugu var daha zalgiriste gelio ne guzel son per olucak ismisydi
Cesur hep ayak işlerini sana yaptırıyor Bu emena :)@Cesur87 a gonder o halletsin
O benim Kardesim o bni bilir nabim ben mi yapayım :)Cesur hep ayak işlerini sana yaptırıyor Bu emena :)
Hadi bakalim umarim cikaririz acisini zarari kurtarakta gerisine sonra bakariz bugun daha daglam calis harbi sistem cok guzel sabredene amaOlsun vazgeçmek yok sistem guzel kasa da var zaten bizi amorti edecek kadar yarına yine cıkacagım hem cekim veremedim diye yarın artı 100 tl bonus var fazladan basacaz tutarsa bugunun zararı da gidecek
100 mesaj şartı vardı broGene çıkmadı
Onure etti beni ama guvendigini belirtti sagolsin sosyal ortamda bir insana bu kadar kanimim isinacagi tahmin etmezdim @emana22 ;)Cesur hep ayak işlerini sana yaptırıyor Bu emena :)
Tam liste olursa bende yapabilirim@Cesur87 dagitim yaparmisin
Yarın Rolling de var evde musait olamam diye maca gidicem canlı Rolling takibi fener ust :)Hadi bakalim umarim cikaririz acisini zarari kurtarakta gerisine sonra bakariz bugun daha daglam calis harbi sistem cok guzel sabredene ama