Gelir o kupon gediğine oturur totem cümlesigent club brugge üst bekliyorum hocam desteğin için tesekkurler :)
Gelir o kupon gediğine oturur totem cümlesigent club brugge üst bekliyorum hocam desteğin için tesekkurler :)
2 0 skor geçıyor 1 haftadır ıcımdenBaşkan derbiye 0 0 skor oranı 17 senin atacagın paraya onu degerlendir incem nasıl
Arada derbiler 0 0 bitiyor ya2 0 skor geçıyor 1 haftadır ıcımden
calla benım ıcımden gecen oArada derbiler 0 0 bitiyor ya
Başkan benim özelim kapalı buraya yazayım paparayı screen aş istersencalla benım ıcımden gecen o
bekle para gelınce etiket atarım yolarsınBaşkan benim özelim kapalı buraya yazayım paparayı screen aş istersen
bu wipbetten milet para cekıyor 10 dakıkada hesaplarına gecıyor para ben ne zaman ceksem 5 6 saat oyalıyorlar sıtedekı tum parayı cektım macları kacırmam umarım bunlar bana parayı yollayana kadar
abi yıcek yer bulamıhyorum yemın ederım bak. temmuz ayında betnanodan 30 k cektım 15 k ya yakın borç harç saga sola gıttı biraz alışveriş yaptım biraz yedim birazda sitede yedim sevmıyorum cok fazla zıplamayı kendı halımde takılıyorum genelde alıyorum 4 5 bıra benden kralı yoko maçlar da kaçıversin bro ya.
bi de ye şu parayı, onun mesajını at.
para cebine batmıyo, kaba etine batıyo sanarsam :LOL:bu aradan manu 1.5 üst parma 1.5 üst oynayacaktım 30. dk da 500 lira basacaktım vazgeçtım sonradan bakalım ne olacak gelecek mı maçlar manu 2 0 olmuş parmada 1 0 gelirse üzülürüm
valla öyle oluyor heraldepara cebine batmıyo, kaba etine batıyo sanarsam :LOL:
Baboli yeminle araba aldım kazanırdım parayla hiç hayrını görmedim sürekli bir arıza verdi bazen gidiyom kendime ziyafet veriyorum yıka basa kebaplar alkoller mezeler felan gece eve geliyorum midem bulanıyor kusuyorum yeminle sanki bu para daralıyor benibu aradan manu 1.5 üst parma 1.5 üst oynayacaktım 30. dk da 500 lira basacaktım vazgeçtım sonradan bakalım ne olacak gelecek mı maçlar manu 2 0 olmuş parmada 1 0 gelirse üzülürüm
Baboli yeminle araba aldım kazanırdım parayla hiç hayrını görmedim sürekli bir arıza verdi bazen gidiyom kendime ziyafet veriyorum yıka basa kebaplar alkoller mezeler felan gece eve geliyorum midem bulanıyor kusuyorum yeminle sanki bu para daralıyor beni
güzel fikir senın fıkırler benı cok fazla cezbediyorkazandıklarını fakir fukaraya ver, kaybettiklerinle de yaşadığın heyecanın faturası olarak gör. nasıl fikir?