- 27 Ocak 2019
- 9,988
- 11,942
tebriklerzorlamadan geldi
Tebrikler bol kazanlarula feyenor yıne efsane gol attı kombın won
Baboli teşekkürler düşüncen içinçekım yaptım gelır gelmez yollarım size
Valla kuruduk canın saolsun :)valla hıc faydalanmayan arkadaslar var onlara da destek cıkalım bıraz hep aynı tayfa zaten biz bizeyiz diğerleri kusura bakmasın sımdılık :)
Hangisi o totem yapalımtebrikler dostum çok rahat kazandın bende kombineme almıştım son maçımı beklyorum umarım gelir
birkaç yere odemem var sınırları zorlayamaıyorum bak maçlar var ben sıtede ne var ne yok cektım birdahakı sefere insallah . daha oncekı rollerde hıc faydalanamayan arkadaşlar vardı onlarda nasiplensın bırdahı kuponda almayanlara atarız yenıden kusura bakma sımdılık :)Valla kuruduk canın saolsun :)
aynen ben rahat wonladım senin hangı maç totem salalım hementebrikler dostum çok rahat kazandın bende kombineme almıştım son maçımı beklyorum umarım gelir
gent club brugge üst bekliyorum hocam desteğin için tesekkurler :)Hangisi o totem yapalım
bu maç ne ara 1 1 oldu ya. ınan ben bu kombıne brugge eklıyecektım sonra vazgectım bazen kahpelık yapıyorlar 2 kere pasa patlattım bu piçlerin yüzünegent club brugge üst bekliyorum hocam desteğin için tesekkurler :)
Başkan derbiye 0 0 skor oranı 17 senin atacagın paraya onu degerlendir incem nasılbu maç ne ara 1 1 oldu ya. ınan ben bu kombıne brugge eklıyecektım sonra vazgectım bazen kahpelık yapıyorlar 2 kere pasa patlattım bu piçlerin yüzüne
hiç sevmem zaten belçika ligini keyiflik bir kombine almıştım 16.30 maçlarına hepsi geldi son maç şansımıza belçika :ROFLMAO:bu maç ne ara 1 1 oldu ya. ınan ben bu kombıne brugge eklıyecektım sonra vazgectım bazen kahpelık yapıyorlar 2 kere pasa patlattım bu piçlerin yüzüne