Bizim peder 13 sene sonra yapmıştı :ROFLMAO:Yok la buyugu 5 yasında 10 sene ara verilir mi la manyak :)
Bizim peder 13 sene sonra yapmıştı :ROFLMAO:Yok la buyugu 5 yasında 10 sene ara verilir mi la manyak :)
13 sene sonra ne fikrini degistirdi onu kurcala benim Bi amca var 44 de tekrar baba oldu son besik oglu imalat hatasıydı adam napsın dedik gecistirdik mevzuyu :)Bizim peder 13 sene sonra yapmıştı :ROFLMAO:
Benim kardeşim suanda 7 yaşında işte acayip hiperaktif kafa zehir gibi işte de boş işlere yoruyor kafayı13 sene sonra ne fikrini degistirdi onu kurcala benim Bi amca var 44 de tekrar baba oldu son besik oglu imalat hatasıydı adam napsın dedik gecistirdik mevzuyu :)
La adamın fikrini sen mi degistirdin hahaha saka Bi yana 10 sene ara cok ya 4 de kapatırız dukkanı zaten amk 5 er sene ara bile olmuyor :)Benim kardeşim suanda 7 yaşında işte acayip hiperaktif kafa zehir gibi işte de boş işlere yoruyor kafayı
Kardeşim YSK 31 Temmuz seçimlerini iptal etmesinin hemen ardından , Yılmaz Özdil , şöyle demişti ‘’ Ak parti sadece İBB ‘yi kaybetmişti, şimdi ise İktidarı kaybetti ‘’ yani kardeşim tabiki şartlar uygun olursa , iktidar içinde yürüyebilir, başarılı olur olmaz, zaman gösterir,,Biraz farklı bir bakış açım var bu konuda bu seçim sadece istanbul degildi geleceğin Türkiye siyasetinin şekillenme seçimiydi Türkiye de müthiş bir muhalefet boşluğu var ve Erdoğan dışında da bir lider boşluğu var. Bilirsiniz Erdoğan da istanbul belediye başkanlığından geliyor ve buralara gelmeden önce tıpkı imamoğlu gibi mağdur edildi ve halka mazlum gösterildi ve bizim insanımız mazlumun yanında olmayı sever hep de yanında olmuştur. Akp 31 Marttan bu yana yaptığı hataların 5 de 1 ini 17 yılda yapmadı biraz danışıklı dövüş gibi geldi bana bir akıl var göremediğimiz bir akıl yön verdiler kimbilir belki İmamoğlu 5 yıl 10 yıl vs neyse farklı bir parti ile de karşımıza çıkabilir çünkü her kesimin sevgisini kazandı hangi parti ile olursa olsun 1 numaralı aday olacaktır belki saçma gelecek sizlere ama düşüncem bu
Valla yaptı adam işte de ben en büyüğüm baktı kız kardeşim olmamış geç anladı dedi bi tane daha şart adam geç anladı işte sorun orda yoksa ben evin 1 numarasıyım :ROFLMAO:La adamın fikrini sen mi degistirdin hahaha saka Bi yana 10 sene ara cok ya 4 de kapatırız dukkanı zaten amk 5 er sene ara bile olmuyor :)
Aynen kardeşim. Seçimin iptali büyük bir hataydı elleriyle lider adayı çıkarmak demekti. ikinci seçim kampanyası boyunca yapılan hatalar akla zarar Allah aşkına bunca yıl hangi seçimde tv tartışması oldu hem de muhalif modeator ile (ki sonra o başka yerlere çekildi ama neyse )son 1 haftadaki beka tartışması zaten ortada yani ne desek boş aslında memleket hepimizin umarım her ne olursa olsun memleketin hayrına olur.Kardeşim YSK 31 Temmuz seçimlerini iptal etmesinin hemen ardından , Yılmaz Özdil , şöyle demişti ‘’ Ak parti sadece İBB ‘yi kaybetmişti, şimdi ise İktidarı kaybetti ‘’ yani kardeşim tabiki şartlar uygun olursa , iktidar içinde yürüyebilir, başarılı olur olmaz, zaman gösterir,,
Aynen kardeşim, her şey bir yana, herşeyi kabul edebilirim de , oylarınızı Sisi’ye mi vereceksiniz ne demek? Bu kadar siyaseti çok iyi bilen Cumhurbaşkanı , nasıl böyle yanlış yaptı, anlamak mümkün değil, bunun izahatı yok,,Aynen kardeşim. Seçimin iptali büyük bir hataydı elleriyle lider adayı çıkarmak demekti. ikinci seçim kampanyası boyunca yapılan hatalar akla zarar Allah aşkına bunca yıl hangi seçimde tv tartışması oldu hem de muhalif modeator ile (ki sonra o başka yerlere çekildi ama neyse )son 1 haftadaki beka tartışması zaten ortada yani ne desek boş aslında memleket hepimizin umarım her ne olursa olsun memleketin hayrına olur.
Vay topram bende Bayrampaşadayım şuan çok şaşırdım aq , bunca yobaz içinde daha fazla oy alabildikBu arada doğma büyüme 20 yıl bayrampaşada oturmuş biri olarak, bayrampaşanın bugün kırmızı olması mükemmel bir olaydı. gözlerim yaşardı o derece. yalnız ben hep chp kalelerinde oturmuşum, büyükçekmece, bayrampaşa, beylikdüzü, avcılar... HELAL OLSUN BAYRAMPAŞA!
Eski cezaevi, kamil caddesi, tuna caddesi, kosova caddesi, forum istanbul tarafı. mekik dokuduk 20 yıl arnavutlar yapmış bişeyler kırmızı için belliVay topram bende Bayrampaşadayım şuan çok şaşırdım aq , bunca yobaz içinde daha fazla oy alabildik
Secimi akp değil ysk yenilemiştir sen daha bunu anlayamimissin gün ayrıştırma değil.birlik günüdür Inanıyorum ki Ekrem Imamoğlu Istanbula cok güzel hizmetlerde bulunacaktirBakın arkadaşlar, bu post açıldığında , acaba yine mi birbirimize gireceğiz düşüncesi , zaman zaman bizlerde oluşmuştu,, Buradaki tahammulkarlığı çok beğendim,, Nedeni , konu siyaset olunca babamızı tanımayabiliyoruz,,
Gelelim İstanbul seçimine, tabiki bu seçim Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi değildi,, Çok farklı bir şeydi, Seçimler üstü bi şeydi,, Egemenlik milletindi ama tecellisi Sandıktı,,
Sandık tekmelenmez, tekmelenmesi demek : Millete ait olan egemenliğin tamamen ayaklar altına alınması ve pis , sulu çamurda iyice yozlaşması , yok olması anlamına gelecekti,,
Yani mesele Demokrasi idi,,
Çalındı denilip , yeniden sayılan sandıklar ile farkın 13 bin civarına inmesi,,
Şimdi fark kaç?
Peki çalınan kimin oyu o zaman? Eğer ilk seçimde çalma varsa, bu soruyu sormak olağandır,,
Etnik farklılıklarımız en büyük zenginliklerimizden biridir,, Kürt kardeşim Akp ‘ye oy atınca sorun yok; Muhalefete atınca PKKlı oluyor,, Bunun izahatı var mı??
Oy uğruna her şeyi yapmaz dedikleriniz , sırf sadece sırf Kürt kardeşlerimin oyunu alabilmek için , İmralı’dan mektup okumadı mı? Bu mektubu esas okuması gerekenlerden önce , AA bu mektubu mu sızdırmadı mı??
Yahu bunları yazarken tamamen , akli olarak davranıyorum, Taraf olma yanımı bu olaya hiç katmıyorum bile, buna gerek yokki,,
Biz insanız , bizler değeriz, kim bunu unutup bizi farklı görmeye başlarsa(bizi kukla gibi kullanabileceğini zannederse) , kendi sonunun başlangıcını ,olduğundan çok daha hızlı bir şekilde , dibe vardığında , anlamış olacaktır,,
Saygılar,,
Kardeşim,,Secimi akp değil ysk yenilemiştir sen daha bunu anlayamimissin gün ayrıştırma değil.birlik günüdür Inanıyorum ki Ekrem Imamoğlu Istanbula cok güzel hizmetlerde bulunacaktir