Ağzına sağlık iyi dedin onuBugün eğer kamuoyu yoklamaları doğru çıkarsa Muhtemelen İmamoğlu kazanacak fakat
"Hiçbir şey olmasa bile kesinlikle bir şeyler oldu" zihniyetindeki arkadaşlarda bir şey değişmeyecek. Çünkü yenilmezlik zırhı ile kaplı o taraf. %80 bile oy çıksa kesin çaldılar zihniyeti devam edecek. Ben daha önce de söylemiştim kendi elleri ile karşısında dağların bile duramayacağı bir rakip cumhurbaşkanı adayı çıkarttılar. muhalif diye vatansever gazeteciler dövülüyor, mahkeme tutuksuz yargılanma kararı verip failleri serbest bırakırken, twitter'dan en ufak bir eleştiri cezaevinde sonlanıyor. Bazılarının hoşuna gidebilir bu çünkü ileri demokrasi var memleket'de, hatta o derece ileri ki hızından dolayı gözden kaybolmuş, kimsenin ulaşamayacağı bir yerlere ilerlemiş.
Hak,Hukuk kan ağlıyor özellikle Yavuz Selim Demirağ gibi bir vatanseverin eleştirel yazılarından dolayı dövülüp, faillerin serbest bırakılması beni gerçekten üzdü. Bu şahıs fetö'nün en büyük düşmanlarından birisi ve hedefinde olan birisiydi. Zamanında ne istelerse verenlere, bu adamlar devleti ele geçiriyor bunlara bu payeleri vermeyin diyen adam. İmamların öcü kitabı fetöcülerin orduya kumpas davaları sırasında çıkan ve bu teröristlerin nasıl devletin kılcal damarlarına sızdığını detaylıca yazan bir kitap.
Eski istihbarat daire başkanı Sabri Uzun fetö'nün al aşağı etmeye çalıştığı temiz vatanseverlerdendi ama bugun bu adam fetöcülükle suçlanıyor şaka gibi. Bu sümüklüye aman hoca efendi diye methiyeler düzenler aynı yerinde duracak ama o zamanında fetullah hoca dediğinize *** diyenler şimdi fetöcülükle suçlanacak, hadi oradan!
Sonra millet neden muhalif neden samimiyetsiz buluyor Akp'yi diyorsunuz. Evet bunlar yüzünden samimiyetsiz buluyoruz kardeşim, o yüzden muhalifiz. Bu ülke şeyhlerin, tarikatların ve hoca efendisinin sümüklü mendilini sağına soluna sürüp kutsiyet arayanların olmasın diye muhalifiz.
Yazmayacaktım ama başlıktaki yazılanları görünce yazalım dedik güya girilmeyecekti siyasi muhabbete :)