Getirecez seninkinide
Maç çok hızlı çok gol kaçıyor her atak gol pozisyonu7 bin tl göz kırparmı huesca ikinci yarı ?
erkenden 2 gol çıksa cash out 4 bin verir mi heE?Huesca maçını izliyordum maç acaip hızlı ve iki takımda dünyaları kaçırıyor maçta 2 gol var 3 gelirmi bilemem
almeıra ıkıncı yarı 1 gole arabaGetirecez seninkinide
Diğer iki maç gelirse gol huesca 70 e kadar 2 gol çıkarsa verirerkenden 2 gol çıksa cash out 4 bin verir mi heE?
Sen de mi oynadın7 bin tl göz kırparmı huesca ikinci yarı ?
böyle maçlarda ikinci yarı başlar başlamaz gol geliyoo öyle olursa iyi hadi bakalımŞuan 878 veriyor huesca iy gol çıksaydı rahat 2bin verirdi
1 lira param yok neyle oynicam sjsjjs ne oynaması Rollinge yazıldım ben burdaSen de mi oynadın
yancı hesabı seri közSen de mi oynadın
7 k diyince şaşırdım ne bileyim. Bol şanslar ozaman1 lira param yok neyle oynicam sjsjjs ne oynaması Rollinge yazıldım ben burda
hayır oynayan beyfendi alıcak o tutarıı hele bi gelsindeee sıkıntı yok7 k diyince şaşırdım ne bileyim. Bol şanslar ozaman
no küfür lütfen . küfür etmek şansı kaçırır quantuma zarar verir.1.50 den yatacagima 2.20 den yatarım daha az canım acır mk
Ya oylede cok iyi para veriyo yazik edicek modumu dusurdu 55 60 a kadar arka arkaya gelse ne var sanki@Brave Heart kaynedeceksekte böyle kaybedelim oranların güzelliğine bak vallahi yatsada üzülmem zevk veriyorlar suan
Quantumunda mk totemleyin ver coşkuyuno küfür lütfen . küfür etmek şansı kaçırır quantuma zarar verir.