Ben 50 ve uzeri pin asya arada bets10 mobil dusukleri gencoya atiom@Brave Heart hangı sıteye atıyosun sen
Show yapıyo görüyo musun koç burcu sever show yapmayııı dikkat çekme hastalığı var koçlarda evet Teşekkür ederim 150 attı 5 tl kestii ama 50 daha bekliyodum sağlık olsun atar belki ?Tülay geçen verdiğin 10 orandan 1000 TL kazanmistim onun için 100 TL attim bugünkü etkinlik içinde 50 lira yolladım @Tazmany4Tips @Brave Heart @Zodiak sizede 50 ser yolladım güle güle harcayın arkadaslar
Yoo show yapsam burda isim ne kuponu burda paylassamda paylasmasamda tutacakti zatenShow yapıyo görüyo musun koç burcu sever show yapmayııı dikkat çekme hastalığı var koçlarda evet Teşekkür ederim 150 attı 5 tl kestii ama 50 daha bekliyodum sağlık olsun atar belki ?
Sen kayıkçı'nın hikayesini bilmiyosun :) Anlatırım sana bi araa bilemezsin bunuu işteeYoo show yapsam burda isim ne kuponu burda paylassamda paylasmasamda tutacakti zaten
Teşekkürler eline sağlık. Salıya kadar yol parası cıktı:)Tülay geçen verdiğin 10 orandan 1000 TL kazanmistim onun için 100 TL attim bugünkü etkinlik içinde 50 lira yolladım @Tazmany4Tips @Brave Heart @Zodiak sizede 50 ser yolladım güle güle harcayın arkadaslar