Gece bilbao ile birlikte 3 kupon ikinci yarı olmayan 1 golden yattı. Yetmedi gece tenis aldım son maç 39,5 üst dedim. 4. set 8 oyun olsa kupon gelecek. Oyunlar 1-1 oldu sonra 6-1 bitti set.Hocam cok geçmiş olsun. Gece bilbao simdide bu saka gibi
Son 42 saniye atis varken izlemeye basladim 40 saniyede 9 sayi atti serefsizler sayi beklesek atmazlar boyle cok gecmis olsun :(Abi son 2 dk ya kadar her şey tıkırındaydı. O son 2 dk ne oldu çözemedim. Orada 10+ sayı önde olan takım 20 sayı yedi verdi maçı. Para gitsin, kupon yatsın 15 dakika sonra sineye çekerim ama normal gitsin gözünü seveyim. Dün gece @barish şahit gelsin buraya gece 2'ye kadar neler nasıl saçma şekilde gitti yazsın. Keza forumda normal yattığım bir tane kupon yok. Hep tek ve hep en olmayacak olaylar oluyor.
Bu kadar olmayacakların olmasına rağmen şu işten para kazanıyorum ya bunu da aklım almıyor.
Ne desem goy goy artık. Sayı beklese son 2 dakika da 63'den 70 olmazlar.Son 42 saniye atis varken izlemeye basladim 40 saniyede 9 sayi atti serefsizler sayi beklesek atmazlar boyle cok gecmis olsun :(
Bol şans devamı gelir umarım tipstir beyÇin de kazandı, 3/3 şu an. Futbola geçiş yapıyoruz.
acısı cıkacak bugun o kadar
Şans melekleri gondiklesinler , bu kupon gelsin Boool şanslar
Bol şans tipsterım az kalmış