M
maxaljin
Misafir
:LOL: :LOL: :LOL: Adamlar kum sahadan bilgi alıyor İrlanda'dan alamıyor.Uzak bir lig değil ya İrlanda ligi resmi sitede bile 6 eylüle oynanacağı yazıyor AMK
Guetamala nin 3. Ligi degilki amk
:LOL: :LOL: :LOL: Adamlar kum sahadan bilgi alıyor İrlanda'dan alamıyor.Uzak bir lig değil ya İrlanda ligi resmi sitede bile 6 eylüle oynanacağı yazıyor AMK
Guetamala nin 3. Ligi degilki amk
Aklım almıyor şu an. 38 dk 63 sayı atan takım 2 dk da 20 sayı attı. Bir yerde 19 sn de 7 sayı attılar ya olacak iş değil ya.ulan bastıgım mıktara degıl sana uzuldum gecmıso lsun
benım de kombınemı yedı namussuzlarrrAklım almıyor şu an. 38 dk 63 sayı atan takım 2 dk da 20 sayı attı. Bir yerde 19 sn de 7 sayı attılar ya olacak iş değil ya.
Adaletim Varsa seni asıl uzaklaştırmam lazım adam kaybetmıs sinirli orda sanane diyor adama köpek diyorsun uyarın olmasına rağmen daha önce banlanmana rağmen hala aynı hataları yapıyorsun dede karar verecek gerekene konuyu uzatmayın@umut98 adeletin varsa şu adamı uzaklaştırırsıb
Nasıl oluyor da sürekli beni buluyor aklım almıyor artık. Lan son 12 saatte saçma sapan böyke tekten yatan 7. mi 8. mi ne kupon oldu. 150k para ya son 12 saatte sadece. offffffff delireceğim çok az kaldı. Nasıl bir uğursuzluk var Allah'ım yarabbim delireceğim.benım de kombınemı yedı namussuzlarrr
Ekli dosyayı görüntüle 26593
geçmiş olsun hangi siteden bastın dedim sanane lan diyor öyle derse bende öyle derim insan gibi bir şey sordukAdaletim Varsa seni asıl uzaklaştırmam lazım adam kaybetmıs sinirli orda sanane diyor adama köpek diyorsun uyarın olmasına rağmen daha önce banlanmana rağmen hala aynı hataları yapıyorsun dede karar verecek gerekene konuyu uzatmayın
dostum gercekten forumda bı uugursz var neyı gorse kuruyor. bayadır kupon atmıyorum bu yuzden sana da tavsıye ederımNasıl oluyor da sürekli beni buluyor aklım almıyor artık. Lan son 12 saatte saçma sapan böyke tekten yatan 7. mi 8. mi ne kupon oldu. 150k para ya son 12 saatte sadece. offffffff delireceğim çok az kaldı. Nasıl bir uğursuzluk var Allah'ım yarabbim delireceğim.
Ya nesine de oynadım şu kuponu. Ya kardeş banko kupon ya banko. Olan olaya bak.dostum gercekten forumda bı uugursz var neyı gorse kuruyor. bayadır kupon atmıyorum bu yuzden sana da tavsıye ederım
Köpek deme hakkı vermıyor bu sana hocam hakaret bu ayrıca onunda haklı oldugunu savunmadım ama senın dırek hakaret etmen hem hoş hem etik olmaması gibi karşıdaki insanı da saldırıya itiyorgeçmiş olsun hangi siteden bastın dedim sanane lan diyor öyle derse bende öyle derim insan gibi bir şey sorduk
İnsan gibi soru sordum insan gibi cevap verseydi bende insan gibi cevap verdimKöpek deme hakkı vermıyor bu sana hocam hakaret bu ayrıca onunda haklı oldugunu savunmadım ama senın dırek hakaret etmen hem hoş hem etik olmaması gibi karşıdaki insanı da saldırıya itiyor
Sorun yok. Sadece bu tarz durumlarda enteresan enteresan şeyler yazanlara soranlara sinir oluyorum.bu arada @maxaljin senin söylemlerinde hoş değil iknizide uyarıyorum arkadaşlar ortamı bozmayın kavga etmeyin daha dün banlandı iki arkadaş
Dostum sinirli adam, sende olsan o halde olurdun. ben biliyorum 20k bastığını 4 maclık kombineye. Neyse tamam diyelim kapatalım konuyu. Altdan al biraz.İnsan gibi soru sordum insan gibi cevap verseydi bende insan gibi cevap verdim
Tamam başkan karışmıyom kolay gelsinDostum sinirli adam, sende olsan o halde olurdun. ben biliyorum 20k bastığını 4 maclık kombineye. Neyse tamam diyelim kapatalım konuyu. Altdan al biraz.
Abi son 2 dk ya kadar her şey tıkırındaydı. O son 2 dk ne oldu çözemedim. Orada 10+ sayı önde olan takım 20 sayı yedi verdi maçı. Para gitsin, kupon yatsın 15 dakika sonra sineye çekerim ama normal gitsin gözünü seveyim. Dün gece @barish şahit gelsin buraya gece 2'ye kadar neler nasıl saçma şekilde gitti yazsın. Keza forumda normal yattığım bir tane kupon yok. Hep tek ve hep en olmayacak olaylar oluyor.Bende takip ettim İran maçını senin bu maça alt oynadığını biliyordum. İlk yarı sonrası kesin gelir diye düşünmüştüm. Son periyod'da mahfettiler 30 sayı. Geçmiş olsun @maxaljin