M
maxaljin
Misafir
Moderatörün son düzenlenenleri:
Kuponların çok güzel de şu şanssızlığını ah bi kırsan eminim o özgüvenle iplik söküğü gibi gelecek devamı. Bu bir başlangıç olsunİlk maçımız Angola kazandı.
İkinci maçımız İran ise ilk yarıyı 18 sayı farkla önde kapattı.
İlk maçımız Angola kazandı.
24 saat icinde oynanmazsa sonuclanır heyecan yapma digerleri dHa gelmedi :) Nijerya 5 fark atar yatar kupon :pErtelenen maç yüzünden kuponum sonuclanmadin İran handikap almıştım, Sırbistan -handijaptsn gelmişti bir Rusya kalmıştı +4.5 tan AMK. Betcolar maç 6 eylüle ertelenmis bunlar halen sonuçlandırılır amk
La git kumda oyna sen :) sennkisa sortla doasirken biz basket kuponu oynuyorduj :)24 saat icinde oynanmazsa sonuclanır heyecan yapma digerleri dHa gelmedi :) Nijerya 5 fark atar yatar kupon :p
Bol şans başkan basket maçları TV de var mıİlk maçımız Angola kazandı.
Nijerya kumda oynasın salon fazla onlara24 saat icinde oynanmazsa sonuclanır heyecan yapma digerleri dHa gelmedi :) Nijerya 5 fark atar yatar kupon :p
Hahaha jordonun takımına falan mı oynuyordun :) basketbol 5 e 5 kisi 4 periyottan oynanan Bi oyundur belki bilmezsin söyleyeyim :) sen ne anlarsın la baskettenLa git kumda oyna sen :) sennkisa sortla doasirken biz basket kuponu oynuyorduj :)
Lütfen konu başlığı dışında farklı mesajlar atmayalim :) adamın onusunun içine etme. :)Hahaha jordonun takımına falan mı oynuyordun :) basketbol 5 e 5 kisi 4 periyottan oynanan Bi oyundur belki bilmezsin söyleyeyim :) sen ne anlarsın la basketten
Teşekkür ederim dostum. O günü bekliyorum işte, ısrarla denemeye devam.Kuponların çok güzel de şu şanssızlığını ah bi kırsan eminim o özgüvenle iplik söküğü gibi gelecek devamı. Bu bir başlangıç olsun
24 saat veriyor betcolar, rezillik ne denir ki. :(Ertelenen maç yüzünden kuponum sonuclanmadin İran handikap almıştım, Sırbistan -handijaptsn gelmişti bir Rusya kalmıştı +4.5 tan AMK. Betcolar maç 6 eylüle ertelenmis bunlar halen sonuçlandırılır amk
Çok teşekkür ederim, inşallah. :)Üzerindeki kara bulutların bu kupon ile gitmesi dileğiyle kardeşim
Teşekkürler dostum, dörtlünün ilk maçının ilk yarısı güzel bitti 31 sayı ile. İkinci yarı kalkıp 50 sayı atmaz iseler ilk günü aşacak gibiyiz.Bol sanslar hocam
Sabah erken kalkip oynucam demistim 10 dakika once kalkabildim :/Teşekkürler dostum, dörtlünün ilk maçının ilk yarısı güzel bitti 31 sayı ile. İkinci yarı kalkıp 50 sayı atmaz iseler ilk günü aşacak gibiyiz.
Uzak bir lig değil ya İrlanda ligi resmi sitede bile 6 eylüle oynanacağı yazıyor AMK24 saat veriyor betcolar, rezillik ne denir ki. :(