orada olaylar farklı gelişti , yanlıs anlasılmalardır vs.Herkesin parası herkese yaramıyor @mosquitos42 kardeşimden bir kere aldım başıma gelmeyen kalmamıştı :)
Bana yarayan @emana22 @BARON NECMİ bunlar şans toplarım benim :)
orada olaylar farklı gelişti , yanlıs anlasılmalardır vs.Herkesin parası herkese yaramıyor @mosquitos42 kardeşimden bir kere aldım başıma gelmeyen kalmamıştı :)
Bana yarayan @emana22 @BARON NECMİ bunlar şans toplarım benim :)
Valla gotu zor kurtardım para atasım yok :) nba ne olur bizim mal dun oynadı bugun olsa alt alırdım ona :)
Fb Erzurum macına gittim ms1 4.5 alt dedim amk lanet gelsin alt aldıgım Macı izlemem zaten 2.yarı koridorda gecti resmen ******* boyle isi daha da maca gidince alt almadım. TV de de alt alınca izlemem her pozisyon gol olacak gibi
90 da kaybettim bende 1700 alacaktımo mactan yarim milyon kaybeden birini taniyorum :(
Hahahahah konuya gelse çekilişe katmayıp atacaktım gelmiyor@barish su ayyasa Bi bira parası at amk sende ya Hic mi acımam yok su kopege ayıptır la
Senin konuda sex yok alkol yok orospuluk yok bunun ne isi var o konuda ona da hak verHahahahah konuya gelse çekilişe katmayıp atacaktım gelmiyor
Haahaha o değilde yılbaşına bir hatun ayarlamışım 31 gecesi everton parası yedircem ona fastghostun amı yok ah olsaSenin konuda sex yok alkol yok orospuluk yok bunun ne isi var o konuda ona da hak ver
çatır çatır oynadı valla .belhandanın 10 mactır yapamadıgnı tek maçta yaptı adam@mosquitos42 sana mı demistim bizim Taylan kral topcu buyuklrr almalı diye bugun de cıktı tas gibi oynadı Erzurumsporun cocugu
Tovbe estafullah Bi sans parasına adamı dikeceksin olsa :)Haahaha o değilde yılbaşına bir hatun ayarlamışım 31 gecesi everton parası yedircem ona fastghostun amı yok ah olsa
Efsane Buca alt yapısında kalan tek adamdır biz 3.ligden aldık iyi de oynadı gecen sene de muthisti tam iki yonlu sene basında da soyledim isme bakıp adam aldı terim yoksa su cocuk 3 tane lemina eder neyse artık vermez formayı insçatır çatır oynadı valla .belhandanın 10 mactır yapamadıgnı tek maçta yaptı adam
Acımam vallaTovbe estafullah Bi sans parasına adamı dikeceksin olsa :)