- 9 Eki 2018
- 8,101
- 4,799
Ya ben 1 tane alıcam ilerde satıcam kâr etmek için getirmeyeceğim yanihaahahaha yine dediğime çıkıyoruz kanalın olacak
Ya ben 1 tane alıcam ilerde satıcam kâr etmek için getirmeyeceğim yanihaahahaha yine dediğime çıkıyoruz kanalın olacak
o zaman bilemem çok karışık bi soru sordun. bende de iphone xs max var alıcaksan xs alYa ben 1 tane alıcam ilerde satıcam kâr etmek için getirmeyeceğim yani
2.30 dan sonrasını izleyin bahsettiğimi anlatmış
Kardeşim şayet kullanmak için alıyorsan, mantıklı , eskiden çok çok daha mantıklıydı tabi, burda dikkat edilmesi gereken , ne kadar çok kaliteli ve pahalı telefon alırsan , Türkiye ‘de maddi yönden o kadar kâr elde edersin,, Satış noktasında net bilgim yok, olursa bilahare bildiririm,,İphone X burada 23.000 grivna yani 5200 tlye felan denk geliyor pasaport kayıt ücreti 600 tl totalde 5.800 tl türkiye'de 8.700 tlden satılıyor 3 bine yakın kârda oluyoruz ama yeni bir yasa çıkmış telefoncu söyledi satmak çok zormuş kendi üzerine aldıktan sonra kayıt ettirdikten sonra yasa hakkında tam bilgisi olan var mı?
Dayıcım şöyle telefonu sadece 1 hat ile kullanabileceksin e devlette üstüne olan bir hat ile. Yani satmak imkansız ha android cihazlarda imei atılabiliyormuş ama iphone'da böyle bir durumda yok hat değiştirecek felan olsan geçmiş olsun çok saçma bir olayKardeşim şayet kullanmak için alıyorsan, mantıklı , eskiden çok çok daha mantıklıydı tabi, burda dikkat edilmesi gereken , ne kadar çok kaliteli ve pahalı telefon alırsan , Türkiye ‘de maddi yönden o kadar kâr elde edersin,, Satış noktasında net bilgim yok, olursa bilahare bildiririm,,
Evet kardeşim doğru diyorsun, Türkiye’de ios maalesef böyle,, Vergiler yüzünden hep,, Otomobilde de aynısı değil midir?Dayıcım şöyle telefonu sadece 1 hat ile kullanabileceksin e devlette üstüne olan bir hat ile. Yani satmak imkansız ha android cihazlarda imei atılabiliyormuş ama iphone'da böyle bir durumda yok hat değiştirecek felan olsan geçmiş olsun çok saçma bir olay
Aynen öyle lanet olsun böyle devlete bıktırdılar iyiceEvet kardeşim doğru diyorsun, Türkiye’de ios maalesef böyle,, Vergiler yüzünden hep,, Otomobilde de aynısı değil midir?