Lan uyuyacaktım sabah erken kalkıcaktım dedim cüno gelmiş çay koydum 1 saat takılayım uyurum dedim
1000 yap paranı çek çektiğinde yükleyecek bende yaşadım o durumu kanka bedavadan bi 150tln var merak etme önce parayı çekEkli dosyayı görüntüle 30099
Bunu yüklemede dumen tuttu, yok çevrim yok falan filan diye yoksa işlem tamamdi
1000 yap paranı çek çektiğinde yükleyecek bende yaşadım o durumu kanka bedavadan bi 150tln var merak etme önce parayı çek
Cekemiyom amk:) :):)1000 yap paranı çek çektiğinde yükleyecek bende yaşadım o durumu kanka bedavadan bi 150tln var merak etme önce parayı çek
Reis nazar degecek:)Ekli dosyayı görüntüle 30100
Buraya kadar geldi :)
Al bi voleybol bitir ne ugraşiyorsun abi :)Ekli dosyayı görüntüle 30100
Buraya kadar geldi :)
Gözü olanın metin .... :)Reis nazar degecek:)
Hiç anlamam oynamadım da kardesimAl bi voleybol bitir ne ugraşiyorsun abi :)
Gözü olanın götüne koyam amk sen 1kyı çek 150daha var onlada yürürüz ahahahGözü olanın metin .... :)
Aynen hahaha :):)Gözü olanın metin .... :)
Bu aralar ordan çok çektim başka forumda bu şanslı numara muhabbetinden atar gider yaptık. Ama ne yalan söyleyeyim on numara beş yıldız kardeşimGözü olanın götüne koyam amk sen 1kyı çek 150daha var onlada yürürüz ahahah
Rakippro sağlam site geçen burda bi arkadaş 10k çektiBu aralar ordan çok çektim başka forumda bu şanslı numara muhabbetinden atar gider yaptık. Ama ne yalan söyleyeyim on numara beş yıldız kardeşim
Kardeşim Allah'ın izni ile yarın görüşürüzBen yatar iyi geceler hepinize :)
Bodrum'a gitmeden 5 - 8 çektim. Ama malum çekimlere bakınca farklı davranıyorlar , şans bonusu istedim mail ile cekiminiz yatiriminizin çok üzerinde dedi :) :):) terbiyesiz bunlar yaaa :) :) :)Rakippro sağlam site geçen burda bi arkadaş 10k çekti
Hahahahha sende eşeğin şeyine suyu kaçırmışınBodrum'a gitmeden 5 - 8 çektim. Ama malum çekimlere bakınca farklı davranıyorlar , şans bonusu istedim mail ile cekiminiz yatiriminizin çok üzerinde dedi :) :):) terbiyesiz bunlar yaaa :) :) :)