Sen yolla, çekim gelince atayım sanaGool be tebrikler Kardeş im :)
Sen yolla, çekim gelince atayım sanaGool be tebrikler Kardeş im :)
Oç’ları bakiyemi sildi, sonradan kural uydurup... Meritbet isimli siteye sakın ola yatırım yapmayın...Mesaj kutum kapalı başkan buraya yazıyorum alınca bu mesajı begen sileyim saolasın
Şaka gibi her zaman oynadığın site oysaki neyse yapacak birşey yok geçmiş olsun kardesımOç’ları bakiyemi sildi, sonradan kural uydurup... Meritbet isimli siteye sakın ola yatırım yapmayın...
Çok geçmiş olsun hocam, forumda şikayet konusu açmak ister misin? En azından bu siteyi kullanacak insanlar bilgilenmiş olur. Sanırım bahsettiğin site forumda sponsorlu. Şikayet etmek için TıklaOç’ları bakiyemi sildi, sonradan kural uydurup... Meritbet isimli siteye sakın ola yatırım yapmayın...
Meritbet buraya sponsor olamaz
Her zaman oynadığım yer değil, 2. Defa oynadım. Başka bi foruma sponsor diye, adamları şikayet ettim diye de banladılar forumdan Neyse ana bakiyeyi geri eklediler onu da çevirdim 80₺ çekim verdim 1 saattir gelmiyor, izin bile verilmediydi. WP’dekine yazdım parayı gönderin de çekim paylaş bonusu alayım enayi hemen izin verildiye çevirttirdi Gönderseler bari çöpe gitmesin para...Şaka gibi her zaman oynadığın site oysaki neyse yapacak birşey yok geçmiş olsun kardesım
İnşallah kardeşim bendede sans yok zatenMeritbet buraya sponsor olamaz
Her zaman oynadığım yer değil, 2. Defa oynadım. Başka bi foruma sponsor diye, adamları şikayet ettim diye de banladılar forumdan Neyse ana bakiyeyi geri eklediler onu da çevirdim 80₺ çekim verdim 1 saattir gelmiyor, izin bile verilmediydi. WP’dekine yazdım parayı gönderin de çekim paylaş bonusu alayım enayi hemen izin verildiye çevirttirdi Gönderseler bari çöpe gitmesin para...
Sorma kardeşim berbat bir ay geçirdim kurudukYeminle kuruduk ya rolling felan bişey yok mu :)
Bir de portland la phileye vurdun mu senden iyisi yokBu dönüs noktasi olur umarim Ekli dosyayı görüntüle 40293