Torontoyu güzel yakalamışsin
Torontoyu güzel yakalamışsin
kalp kırızı bırakıyorum suraya 2 de 1 atmasa adam suan kafayı yıyor bakırkoyde takılıyodumTorontoyu güzel yakalamışsin
Tutmadı mı bu ?kalp kırızı bırakıyorum suraya 2 de 1 atmasa adam suan kafayı yıyor bakırkoyde takılıyodum
Ekli dosyayı görüntüle 34896
Tutttu iade etti ler anlamadim sinirle kaybettik iadeyideTutmadı mı bu ?
Final maçıydı inanıyordum, ki maçın son 10 dakikasında Toronto kalecisiz oynadı. Dakika 89'da kaleci rakip korner çizgisinde pres yapıyordu öyle bir maçtı.Torontoyu güzel yakalamışsin
Kimin kuponu sen onu söyle :)Yüksek misli orta halli oran kazandırır :) Ekli dosyayı görüntüle 34915
Pardon Ayyas sandım seni :)Yüksek misli orta halli oran kazandırır :) Ekli dosyayı görüntüle 34915
Hesabimi vereyim gir dicektimde karıştirmissin efes extrayla :)Pardon Ayyas sandım seni :)
Bugunmuydu bu mac :)Hesabimi vereyim gir dicektimde karıştirmissin efes extrayla :)
Yok 1 ayı var yaklaşıkBugunmuydu bu mac :)
1 ay önce buralar hep yesillikti zaten yiyorsa simdi tuttur :)Yok 1 ayı var yaklaşık
Amk şimdi cebinde 2k para çıkmazYok 1 ayı var yaklaşık
Pff 200 misliciler konuşmasınPardon Ayyas sandım seni :)
Çıkacağını soyleyince ozel mesaj kutusu doldugu icin en guzeli boyle suan 5 tl yok cebimde ona goreAmk şimdi cebinde 2k para çıkmaz
Olum bizde ki emek emek 20ye20 alıp buralara geliyoruz öyle siteye 5k yatırmıyoruz dişimle kazıya kazıyaÇıkacağını soyleyince ozel mesaj kutusu doldugu icin en gboylrguzele suan 5 tl yok cebimde ona gore