cerez 3-1 yaptı
dünküler eşşekti o zaman atmadılar ıbnelerEşşek değiller atarlar herhalde bi gol
cash out pişmanlıktırya bıde soyle bısey var maç canlıya düstü ama kuponda canlıya dusmemıs gıbı gosterıyor o yuzden cash out açık degıl ceres macı yuzunden bahıs kazandı yeşil yappsalarda bı baksak kaç para cash out verıyor
Bence de ama hadi bakalım bekletmeden gelsin dün den sonra artık 60 da başlar tutusmalarabi dün kü emelecten sonra susmayı yeğlerim
Başkan para büyük bozmayı aklından bile geçirme bence riske değerya bıde soyle bısey var maç canlıya düstü ama kuponda canlıya dusmemıs gıbı gosterıyor o yuzden cash out açık degıl ceres macı yuzunden bahıs kazandı yeşil yappsalarda bı baksak kaç para cash out verıyor
emeleci unutma cash out iyi veriyorsa bozgitsinya bıde soyle bısey var maç canlıya düstü ama kuponda canlıya dusmemıs gıbı gosterıyor o yuzden cash out açık degıl ceres macı yuzunden bahıs kazandı yeşil yappsalarda bı baksak kaç para cash out verıyor
3500-4000 arası cash verirya bıde soyle bısey var maç canlıya düstü ama kuponda canlıya dusmemıs gıbı gosterıyor o yuzden cash out açık degıl ceres macı yuzunden bahıs kazandı yeşil yappsalarda bı baksak kaç para cash out verıyor
etinden korkanınkorkanın cocugu olmaz cash out acık olsa dahi bozmam zatende ama mıktarı merak ettım sadece
kardesım teşekkür ederim şu kupon sonuclansın senınle bıraz konusalım olur mu o gun yazdım sana gırmedın bir süreBol şanslar @scarpion
Dun 2.5 k nere 5 k nere dedin sifir koydun cebine bunuda unutma casha bende karsiyim ama yeri geldimi yapilirkorkanın cocugu olmaz cash out acık olsa dahi bozmam zatende ama mıktarı merak ettım sadece
ver iphone 11 pro veretinden korkanın
Tamam abimkardesım teşekkür ederim şu kupon sonuclansın senınle bıraz konusalım olur mu o gun yazdım sana gırmedın bir süre
ben bır gun leıpzıng macında dk 84 te 8 k veren kuponu 900 liraya bozdum 1 gol beklıyorudum son dakıkada attılar o gunden sonra tovbe ettım cash out yapmamayaDun 2.5 k nere 5 k nere dedin sifir koydun cebine bunuda unutma casha bende karsiyim ama yeri geldimi yapilir