- 10 Eki 2018
- 10,225
- 13,474
kursagımda kaldı balkona sıgara ıcmeye gıttım geldım 2 2 yazıyordu şasırdım bende365 vermedi
kursagımda kaldı balkona sıgara ıcmeye gıttım geldım 2 2 yazıyordu şasırdım bende365 vermedi
Askiya aldi isabetli dedide vermedi iyi kacirdilar herealdekursagımda kaldı balkona sıgara ıcmeye gıttım geldım 2 2 yazıyordu şasırdım bende
varya corıtıans karılara o kadar sovdumki ipten aldılar 90 da attılar 2 golBu sefer goll
90 da atsalar yine iyi 90 arti 3 90 arti 4 yaziyor kupon resmen acilin gelicem demis :)varya corıtıans karılara o kadar sovdumki ipten aldılar 90 da attılar 2 gol
aynen öyle oldu abi 1 er dk ara ile attılar90 da atsalar yine iyi 90 arti 3 90 arti 4 yaziyor kupon resmen acilin gelicem demis :)
Tebrikler başkan helal :)uyuyakalmısım klup amerıkada gelmıs gece gece 8 k temızınden
eyvallah :)Tebrikler başkan helal :)
aynen cıkcam sımdı zaten telefoncuya. bu ıbneler red edıp duruyor dun geceden beri çıldırcam yıne cekım verdım bank transfer yıne rededmişler yavBaşkan güzel bi telefon al bence hemen para çarçur olmadan
Koskoca siteye bakaynen cıkcam sımdı zaten telefoncuya. bu ıbneler red edıp duruyor dun geceden beri çıldırcam yıne cekım verdım bank transfer yıne rededmişler yav