2 kesindi ben 3 de atar dedim ama atamadi izledigim yerde internet cekmiyor yoksa iyi para alinirdi.
2 kesindi ben 3 de atar dedim ama atamadi izledigim yerde internet cekmiyor yoksa iyi para alinirdi.
KYK sağolsun beraber izlemekk zevkli baya ama -1 e konmasa iyi olurdu2 kesindi ben 3 de atar dedim ama atamadi izledigim yerde internet cekmiyor yoksa iyi para alinirdi.
Abi sevinçten 40 takla attım . Gelmeseydi ayın 6 sında yatan bursum yine 400 eksik yatacaktı . Elimizde para olmuyor ama kredi kartlarini oduyorum yavas yavasKupon gelmis @Heykanbaba ses seda yok :)
Abi yine gelmiyordu ya ;) hep beni buluyolar 88 de zar zor geldigeldiyse tebrikler hakan kardeşim
85 krş var ;) 2 yıl kullansam 10 tl olur galiba ;)o değilde combolira çok hoşuma gitti harca harca bitmez hem ismide güzel combo :))) hahaha
88 de dediğin arnavutluk maçımı seni zorlayan maç ?Abi yine gelmiyordu ya ;) hep beni buluyolar 88 de zar zor geldi
Evet abi sen de dedin ya arnavutluk gelirse gelir diye bi ona kaldim . 88 de atti 2. Golu88 de dediğin arnavutluk maçımı seni zorlayan maç ?
Abi bende korkuyodum ondan sende öyle diyince oynamayacaktim şans yanimizda olsun bi kere de dedik salladık . Ama nokta atışı maçı bulmuşsun vallahi ;)ilk golüde kaleci geri pasda ıskaladı yediler :) iyi en azından forumda sözümüzü dikkate alan kardeşimiz var sağolasın beni mutlu ettin sen o kadar yorum yapmışssın maçlarla ilgili hepsini okudum kardeşim sadece arnavutluk ve andorra dedim hani hoca sahada topçuyu 1 hareketiyle anlarya bende maçları 1 bakışda çözüyorum ama kendimi çözemiyorum :)
bizden tipster olurmu :) bak şimdi ne olacak bir kardeşime günaydın diyeceğim günaydın 58 ali :)Abi bende korkuyodum ondan sende öyle diyince oynamayacaktim şans yanimizda olsun bi kere de dedik salladık . Ama nokta atışı maçı bulmuşsun vallahi ;)
buna dayanamaz :)
Gelmedi hâlabuna dayanamaz :)
görürse gelir şekerleme yapıyordur o :)Gelmedi hâla