geldin mi sınav yerıne çocuk adam :) ulan sana attıgım para bana cok ugur getırdı sen adamsın hemşerim :)Birgün görüşmek isterim :)
geldin mi sınav yerıne çocuk adam :) ulan sana attıgım para bana cok ugur getırdı sen adamsın hemşerim :)Birgün görüşmek isterim :)
Şansın bol ve daim olsun dostum . Boludayım .geldin mi sınav yerıne çocuk adam :) ulan sana attıgım para bana cok ugur getırdı sen adamsın hemşerim :)
daha yolun var galıba bol şanlar Allah zihin açıklığı versınŞansın bol ve daim olsun dostum . Boludayım .
Hayırlı yolculuklar ve başarılar diliyorum kardeşim,,Ordu - sakarya yolculuğum başladı şu an samsundayım . Mâlum sınav için gidiyorum . Gitmemde yardımcı olan ilk önce @Dede Ye sonra @emana22 abi @umut98 Ve @mosquitos42 e teşekkür ederim .
Bazen insanlar zor zamanlar geçirebiliyor . Bu zor zamanlarda reel arkadaşlardan görmediğim desteği bu forum üyelerinden ve @Dede Den gördüm . Tabi ki iyilik asla unutulmaz . Birgün atamamız olursa (bu süre kısa olursa çok iyi olacak ;) ) hepinizi çay a beklerim .
tek ders kaldi bro , sıkıntı :)Birden hastaliga yakalandik . Kendi kendimizi tedavi ettik ;) mazeret sinavim var 70 almam gerekli . GR girilmiş duzelsin . Sende durumlar nasıl ?
Tek ders ise neresi sıkıntı ;) halledersintek ders kaldi bro , sıkıntı :)