17 Yıldır ülkeyi mahfeden bir partinin ismini evet vermemem gerekiyordu haklısın dostumForum sitesinde parti ismi vererek tartışmak yakışmıyor bence
17 Yıldır ülkeyi mahfeden bir partinin ismini evet vermemem gerekiyordu haklısın dostumForum sitesinde parti ismi vererek tartışmak yakışmıyor bence
Bak bu inceyi yakalamak önemli ben 2 defa baktım adam AKP li degildir diyeAslına bakarsan adam ezanı ıslıklayanları değil "ezana uzanan eller kırılsın " diyenlere daha çok laf etmiş
ama tabi kaynak sözcü olunca
Biz isim vermiyoruz birader 80 senedir hiç bir halt yapmayan parti diye17 Yıldır ülkeyi mahfeden bir partinin ismini evet vermemem gerekiyordu haklısın dostum
Yanlıs yorum cunku aslında strateji tam Bayern munihti kim patlasa kendilerine transfer ettiler bakınız soylu.. Kurtulmuş.. Basbugİşte diyorum ya barcelonanın karşısında hep alaves hep osasuna çıkmıyor ki bi valencia madrid :)
Bonservis bedelsiz kapattılar yıldızları :)Yanlıs yorum cunku aslında strateji tam Bayern munihti kim patlasa kendilerine transfer ettiler bakınız soylu.. Kurtulmuş.. Basbug
80 senede iktidarda olan cumhurbaşkanının hiç çay dağıttığını gördünmü yada diğer partilere özellikle kendisine rakip olan partiyle her miting alanında kavga eden onu geçtim koskoca bir cumhurbaşkanının mitinglerde oy istediğini gördünmü duydunmu dostum :)Biz isim vermiyoruz birader 80 senedir hiç bir halt yapmayan parti diye
Bu konu uzar gider hacım bırakalım en iyisini yine biz karar verelim :) biz yine görüşcez tatsızlığa gerek varmı80 senede iktidarda olan cumhurbaşkanının hiç çay dağıttığını gördünmü yada diğer partilere özellikle kendisine rakip olan partiyle her miting alanında kavga eden onu geçtim koskoca bir cumhurbaşkanının mitinglerde oy istediğini gördünmü duydunmu dostum :)
Boyle Bi ortamda siyaset tartısmak cok sacma kapansın konu artık. Kimse suan ki durumdan memnun degildir zaten80 senede iktidarda olan cumhurbaşkanının hiç çay dağıttığını gördünmü yada diğer partilere özellikle kendisine rakip olan partiyle her miting alanında kavga eden onu geçtim koskoca bir cumhurbaşkanının mitinglerde oy istediğini gördünmü duydunmu dostum :)
Aynen öyle kimse memnun değilBoyle Bi ortamda siyaset tartısmak cok sacma kapansın konu artık. Kimse suan ki durumdan memnun degildir zaten
Şurasında kardeşim başlıkta da yazdığım gibi 2019 da bunun haber içeriği olmasında. Hala bu insanların maneviyatı üzerinden söylemler geliştirerek aiyaser yapmak Allah ile aldatmaktır. @Genclerbirligi arkadaşımız da post'un da gerekli göndermeyi yapmış zaten.@adsizzz Allah ile aldatma neresinde bunun ?
Ben etti ya da etmedi demedim ki haklı olabilirsin de sadece parti ismi vermeden sohbet muhabbet edilebilir ve tartişilabilir bence @lutonbaskanı da isim vermeden anlatıyor mesela17 Yıldır ülkeyi mahfeden bir partinin ismini evet vermemem gerekiyordu haklısın dostum
Şimdi sen böyle yazınca "Dondurmam Gaymak" filminden bir sahne canlandı gözümde. Aşşağıya link bırakıyorum. İzlemişsen hatırlarsın.Ben sana katılıyorum adsız kardeşim ama forum içinde konuşmak tartışmak bana etik gelmiyor
Tebrikler kardeşim tam olarak yazmaktaki niyetim de buydu. Tabi bir de artık insanın maneviyatının istismar konusu yapılmaması;)şunu izleyin de dünya nasıl oluşmuş, içtiğimiz su nereden geliyor. dünyanın ilk hali. vs.vs. dünyanın ilk hali böyleyken yaşam 20 milyar yıl sonra geldiyse uzayda başka yaşam kesinlikle var demektir bu tür şeyleri takip edin. önerim.
Şimdi burda çok şey söylerim de yeri değil tek söyleyeceğim şey beni dinden ve bir çok kişiyi dinden uzaklaştırdılar. kafa yormuyorum artık afedersiniz bu lafı kullanacağım. yesinler birbirlerini ete para vermesinler, siks...ler birbirlerini göte para vermesinler. zaten gidiyorum bu ülkeden açıkcası cokta umrumda değil ne yapacakları. zaten bu dünyanın ömrü de çok fazla değil 12 yıl sonra dünyanın sıcaklığı 1.5 derece artıcak ve bunun önlenmesinin bir yolu yok, 100 sene sonrada 5 derece artacak, o yüzden marsa yerleşme planları yapılıyor bu dünya artık error vermeye başladı.Tebrikler kardeşim tam olarak yazmaktaki niyetim de buydu. Tabi bir de artık insanın maneviyatının istismar konusu yapılmaması;)