Yıllar önce bir maça canlı açmışlardı,, Hatırlayan var mı??
Oynadim o maca . Gs fb maciydi dimi yanlis hatirlamiyosam
Mbs1 ler sadece canlıda olmayacak ki zaten kombıne yapmak ıstıyorsanız mbs 1 le mbs 2 mbs 3 bırlesecek ama en yuksek olan mbs kabul edılecek bu handıkap gıbı gozukuyor ama herşey bizim elimizde bu yuzden Mbs 1 2 secıp kombıneler yapmak mantıklı olacaktır
Tam hatırlayamadım ama büyük ihtimal ile o maçtı, ben bilyonerden oynadım diye hatırlıyorum:)
Bakalım neler olucagını zaman gosterıcek ama bunada şükür demek lazım :)Valla görücegiz de benim oynadigim ligler yok zaten .
Tam hatırlayamadım ama büyük ihtimal ile o maçtı, ben bilyonerden oynadım diye hatırlıyorum:)
Ve arkadaşlar Yarınkı Cl maçları ve fransa liginde bulunan İki maç toplamda yarın 8 tane maç tek maç ve canlı
:)aaa ayni betcolarda ki gibi :)
Izlanda 4.ligde gelmis mi modum :)
Görüşmelerim devam ediyor ama senden kokrtukları ıcın açmak ıstemedıklerını soyledıler
Görüşmelerim devam ediyor ama senden kokrtukları ıcın açmak ıstemedıklerını soyledıler
aslında 1 ıle 3 kombınlenıcek ama en yuksek olan mbs kabul edılecek nasıl mbs4 aldıgımızda en az 4 maç zorunluydu bu seferde 1 ın yanına 3 koyarsan bı maç daha koymak zorundasın dıyorYalniz herseyden önce altyapi değişiyor arkadaşlar canlida belki ilk zamanlar sıkıntılar olur ama zamanla düzelir onlarda. Eski iddaa ile karistirmayin. Bu arada geçen gün tartistigimiz mbs 1 in yanina mbs 3 koyamicaz yani diyor ki mbs3+mbs1 olmaz ama mbs2+mbs1 veya mbs1+mbs1 olur. Kupondaki en yüksek mbs sayisi kadar mac olmasi gerekiyor çok basit aslında :)
Tunus Ve Arabistan ligleri de eklenmiş arkadaşlar kaynak sağlam :)
@razor12 anlaşmayı senin için düzenlemeye çalışıyorum görüşmeler devam ediyor :)
1.5 alt al ızleme bile :)Tunus mu :( Mac basi gol ortalamasi 1 bile degildir
Aynen öyle 1 ile 3 kombinelinecek tabi ama yanina mbs 3 e kadar olanlardan bi tane daha mac koyman lazimaslında 1 ıle 3 kombınlenıcek ama en yuksek olan mbs kabul edılecek nasıl mbs4 aldıgımızda en az 4 maç zorunluydu bu seferde 1 ın yanına 3 koyarsan bı maç daha koymak zorundasın dıyor
1.5 alt al ızleme bile :)