Estağfurullah abi, Ben verdıgım parayı asla istemem.@metin, Aynen bende para olsa yollardım sana.
Helali Hoş olsun suana kadar kımlere attıysam
Estağfurullah abi, Ben verdıgım parayı asla istemem.@metin, Aynen bende para olsa yollardım sana.
Teşekkür ederim ama en kısa sürede iki katını vericem sizlere.Estağfurullah abi, Ben verdıgım parayı asla istemem.
Helali Hoş olsun suana kadar kımlere attıysam
O gönlünden koparsa , reis.Teşekkür ederim ama en kısa sürede iki katını vericem sizlere.
:) gonuller bir kardesim bu ara hic iyi olmuyo performans dusuklugu var dunki rollingten oturude ayri moral bozuklugu var bu ara iyi gitmio :)
Rolling olayını ne takıyorsun abı ya banada verılmıstı bende ılkte yatmıstım unutulur bunlar senden degerlı degıl hıcbırsey keyfını bozma kucuk seyler ıcın sevılıyorsun abım dıkkat et ama kaybettıkce daha çok içine cekıyor bızı bu meret:) gonuller bir kardesim bu ara hic iyi olmuyo performans dusuklugu var dunki rollingten oturude ayri moral bozuklugu var bu ara iyi gitmio :)
Eyvallah kardesim sende seviliosun valla 15 senedir oynuyorumda dedigin gibi kaybettikce beter edio insani o hirsla cok telefon satip cok maasin 2 gunde gittigi gunler oldu sansta acildimi 1.2 gun suruo aldigini alion 3.gunu geri verion senin gecen ay oldugu gibi degisik psikolojisi var meretin.Rolling olayını ne takıyorsun abı ya banada verılmıstı bende ılkte yatmıstım unutulur bunlar senden degerlı degıl hıcbırsey keyfını bozma kucuk seyler ıcın sevılıyorsun abım dıkkat et ama kaybettıkce daha çok içine cekıyor bızı bu meret