- 13 Kas 2018
- 19,943
- 26,411
O ayrıcalıkda bize kalsın zaten :) persembe dogum gunum yine Bi cıbuklı geliyor ins :)Fenerbahçe formasi giyemem ama :jin:
O ayrıcalıkda bize kalsın zaten :) persembe dogum gunum yine Bi cıbuklı geliyor ins :)Fenerbahçe formasi giyemem ama :jin:
Allah razı olsun kardeşim benim:)Ula dayım göndersin ben fbli halimle giyerim dayımın canı sagolsun :) ama yine de gogo yerine omur yazmasını tercih ederim :)
O ayrıcalıkda bize kalsın zaten :) persembe dogum gunum yine Bi cıbuklı geliyor ins :)
Ulan ne forma takıntısı var sende biraz derine İnsek nottingham forest kulupler kupası kazanan forması cıkacak :)Yalnız @emana22 hocam , giymem dedim ama İssiar Dia imzali Fenerbahce formam da vardi :)
Bulabilirsem senindir :)
Ulan ne forma takıntısı var sende biraz derine İnsek nottingham forest kulupler kupası kazanan forması cıkacak :)
Var ya sarıyla siyaha aşığım. Bilet etkinliğinde bile sarı siyah yaptım. Duy bunları @Sportsbet.io :rolleyes:Bende çok var ya :) atki ve forma ... Bi tek bi Watford formam yok @Sportsbet.io :):engry-man:
Ya makara Bi yana da yeni sezonda bilet etkinligi tarzı dehset seyler olacak dediler tık yok oran yarısması dediler tık yok. Ben biletli etkinlik dahilinde watford forması hediye edeceklrini dusundum acıkcası ama yine tık yokVar ya sarıyla siyaha aşığım. Bilet etkinliğinde bile sarı siyah yaptım. Duy bunları @Sportsbet.io :rolleyes:
Aynen valla bugün değiştirmişler isimlerini gaziantep futbol kulübü olmuş:)Sevgili @Genclerbirligi hocamız bir iki gün önce etkinlik konusunda Gaziantep yazan takım ismi için ''Onlar amatör de, Gazişehir olacak doğrusu.'' yazmıştı.
Biraz önce gelen haberlere göre Gazişehir adını Gaziantep olarak değiştirmiş. :LOL: :LOL: :LOL:
Tesadüfün bu kadarı diyorum. Kralsın dostum @Genclerbirligi
:jadu:
Ya makara Bi yana da yeni sezonda bilet etkinligi tarzı dehset seyler olacak dediler tık yok oran yarısması dediler tık yok. Ben biletli etkinlik dahilinde watford forması hediye edeceklrini dusundum acıkcası ama yine tık yok
Accuh sakin accuh sakin. Kralını yapacaklar hissediyorum. :jadu: :jadu: :jadu:Ya makara Bi yana da yeni sezonda bilet etkinligi tarzı dehset seyler olacak dediler tık yok oran yarısması dediler tık yok. Ben biletli etkinlik dahilinde watford forması hediye edeceklrini dusundum acıkcası ama yine tık yok
Sevgili @Genclerbirligi hocamız bir iki gün önce etkinlik konusunda Gaziantep yazan takım ismi için ''Onlar amatör de, Gazişehir olacak doğrusu.'' yazmıştı.
Biraz önce gelen haberlere göre Gazişehir adını Gaziantep olarak değiştirmiş. :LOL: :LOL: :LOL:
Tesadüfün bu kadarı diyorum. Kralsın dostum @Genclerbirligi
:jadu:
Bundan güzel emoji olur. Misal;
Accuh sakin accuh sakin. Kralını yapacaklar hissediyorum. :jadu: :jadu: :jadu:
Duygularıma tercüman oldun harbi anlık konu değismiş şu dia imzalı forma gün yüzüne çıktımı acaba @RazorGaziantep'in isminden Watford'a nasıl geldiniz ya :ROFLMAO: :ROFLMAO: